Tjek priser fra revisorer Find nemt en billig revisor
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 335.577 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Rune skrev en bedømmelse af Diwex Flytte
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Dukkede aldrig op til den aftalte tid.
Jens skrev en bedømmelse af Belal Transport
for opgaven Privatflytning Sønde…
for opgaven Privatflytning Sønde…
Super god service bortset fra at der kom huller i vores skind sofa i forbindelse med flytningen
Iman skrev en bedømmelse af Kvik Express
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Fandme det væreste firma vis man overhovedet kan kalde det et firma. At aflyse dagen inden og sent om aften. Det fandme ikke iorden..og pludselig stopper de med at svare.
Didde skrev en bedømmelse af brandys service
for opgaven Privatflytning Valle…
for opgaven Privatflytning Valle…
Helt fint
Bente skrev en bedømmelse af brandys service
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
ja det gik helt som aftalt og jeg er tilfreds med flyttefirmaet.
Anne skrev en bedømmelse af TDR Denmark
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Alt gik som planlagt - god service
Bedste virksomheder
8.0
nr 2 i kategorien Fotograf
nr 2 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Revisor

På forskellige tidspunkter af året så er det nødvendigt for danske firmaer at få hjælp af en autoriseret revisor. Imidlertid kan revisorer også være ganske dyre, hvilket også er grunden til, at vi har lavet dette website til sammenligning af priser fra revisorer. På næste side kan du tjekke prislister fra forskellige revisorer, eller du kan anmode revisorer om at sende dig et tilbud. Bemærk, at en billig revisor kan være lige så god som en dyr, men det er ikke klogt kun at gå efter prisen.

Skal man bare tage den billigste revisor?

En dyr revisor er ikke nødvendigvis bedre end en billig revisor. Nyopstartede revisionsfirmaer, er ofte lidt billigere, da de endnu ikke har en kundekreds. Dog er kvalitet vigtigere end pris, idet dårligt revisionsarbejde kan have meget store konsekvenser for din virksomhed.

En revisor er en beskæftigelse, som kræver en særskilt uddannelse. Dette betyder, at det ikke er alle og enhver, som kan kalde sig revisor, men kun dem som har gennemfået et sådan uddannelsesforløb. På denne side kan du bl.a tjekke:

  • Priser på årsregnskab
  • Priser på stiftelse af selskaber
  • Priser på udarbejdelse af årsrapport
  • Priser på udarbejdelse og indeberetning af selvangivelse


Revisoren vil især hjælpe virksomheden i forbindelse med regnskabet hen imod årets slutning. Revisoren vil her gennemgå regnskabet sammen med bogholderen, hvor revisoren blandt andet vil se på, hvor fornuftig – eller problematisk – virksomhedens økonomiske situation er. Dette vil revisoren for eksempel gøre ved at undersøge forholdet mellem indtægter og udgifter, og hvor stor egenkapitalen er.

Derudover vil revisoren også foretage stikprøver i alle virksomhedens regninger, faktureringer og andre bogholder-relaterede papirer. Dette gør revisoren for at sikre, at virksomhedens bogholder følger den korrekte praksis på området.

Udover arbejdet med regnskaber, så er det også almindeligt at få en revisor til at hjælpe med selvangivelsen og momsregnskaber. Dette er først og fremmest lovpligtigt samtidig med, at det er med til at sikre, at virksomheder betaler det rigtige skattebeløb og har styr på alle forhold med hensyn til momsbetaling.

Endelig kan en revisor også give mere generel rådgivning om økonomistyring. Dette kan enten ske gennem kurser eller som et kontinuerligt sparringsforløb.

Find priser fra billige dygtige advokater

 

Hvad koster en revisor?

Der er i Danmark rigtig mange revisorer, hvor priserne imellem de enkelte revisionsselskaber vil svinge til en vis grad. Dette bør din virksomhed naturligvis udnytte til at finde en kompetent og pålidelig revisor, der samtidig ikke koster for meget. Husk i denne forbindelse at finde den rette balance med et revisionsselskab, som kan udføre den nødvendige arbejde, men som også arbejder til en takst, som du kan acceptere.

Hos de fleste revisionsfirmaer vil taksterne være fastsat fra start. Derudover kan der også i visse tilfælde blive opkrævet ekstra-gebyrer, hvis at revisionen af din virksomhed kræver ekstra mange ressourcer.

Hvad kan du spare?

Umiddelbart kan det virke som en relativ stor udgiftspost at hyre en revisor. Men på den lange bane er der meget at spare – både privat og erhvervsmæssigt. Som selvstændig kan det være uhyre vigtigt at have et professionelt økonomisk blik på firmabudgettet, hvis man ikke selv har flair for tal eller bare ikke har tid pga. andre opgaver i virksomheden. En revisor kan sørge for, at man undgår ubehagelige skattesmæk eller overraskelser. Denne er også trænet i at finde besparelser og udnytte resurserne på bedst mulige måde. Fremtidige indkøb og disponeringer kan en revisor også hjælpe med at tage stilling til, fordi denne har indblik i hele firmaøkonomien. Som selvstændig kan det være vigtigt at uddelegere opgaver, så man selv kan koncentrere sig om det, som man er bedst til. Men også privat kan det være en meget stor hjælp at sætte en revisor til at varetage ens økonomi. Det kan spare mange penge hist og pist, hindre søvnløse nætter pga. økonomibekymringer, holde impulskøb i ave og i det hele taget skabe overblik.

Revisorer tilbyder såkaldte økonomitjek, hvor de gennemgår ens udgifter og finder besparelser i forsikringer, forbrug og meget andet. Også pensionsopsparingen sættes under lup. De kan også hjælpe med større indgreb som i det populære program ”Luksusfælden”, hvor forbrug og udgifter sættes i system efter et nøje tilrettelagt budget, der skal hjælpe én ud af gældsfælder, uforskyldte problemer som arbejdsløshed, sygdom og andet.

Valg af revisor

Når du skal vælge netop din revisor, så find den rette kombination af kemi, kompetencer og prisleje. Det er vigtigt, at du og din revisor svinger, da økonomi nu og da kan være et ømtåleligt emne, der kommer tæt på indre værdier og personlige reaktionsmønstre og målsætninger. Spar penge. Hyr en kompetent revisor på Hentpriser.dk.

Hentpriser.dk ©