Tjek priser fra revisorer Find nemt en billig revisor
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 353.007 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ildikó skrev en bedømmelse af S.T Transport
for opgaven Privatflytning Kibæk…
for opgaven Privatflytning Kibæk…
Jeg er yderst tilfreds. Kommunikation, empati og professionelt arbejde. Tak, vi ses helt sikkert igen!
Tine skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Vi er meget tilfredse med arbejdet der blev udført. Det var nemt at komme i kontakt og der blev hurtigt svaret på mails. Både aftaler, tider og priser blev overholdt. Utrolig servicemindede og et meget flot resultat. Vil uden tvivl bruge dem igen :)
Martin skrev en bedømmelse af M.A. Transport o…
for opgaven Privatflytning Holst…
for opgaven Privatflytning Holst…
Flyttefolkene fra M.A. Transport var venlige og imødekommende. De gennemførte en hurtig og god flytning fra Holstebro til Billund og var meget fleksible i forhold til mine ønsker. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og ville selv bruge dem til flytning en anden gang.
Jonas skrev en bedømmelse af TRE24
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Levede ikke op til prisen de havde budt på flyttetilbud.dk
Jørgen skrev en bedømmelse af M.A. Transport o…
for opgaven Privatflytning Esbje…
for opgaven Privatflytning Esbje…
Super oplevelse og fantastisk service i forbindelse med flytning til plejebolig. Kan anbefales.
Anne-Sofie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Lyn…
for opgaven Maler Lejre
for opgaven Maler Lejre
Vi havde en aftale om at han skulle komme og male mit nye hus. Han ringede dagen før og vi aftalte tidspunkt. På dagen dukkede han aldrig op og jeg har ikke kunne få fat på ham siden! Så - jeg blev simpelthen brændt af uden nogen yderligere forklaring.
Bedste virksomheder
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Revisor

På forskellige tidspunkter af året så er det nødvendigt for danske firmaer at få hjælp af en autoriseret revisor. Imidlertid kan revisorer også være ganske dyre, hvilket også er grunden til, at vi har lavet dette website til sammenligning af priser fra revisorer. På næste side kan du tjekke prislister fra forskellige revisorer, eller du kan anmode revisorer om at sende dig et tilbud. Bemærk, at en billig revisor kan være lige så god som en dyr, men det er ikke klogt kun at gå efter prisen.

Skal man bare tage den billigste revisor?

En dyr revisor er ikke nødvendigvis bedre end en billig revisor. Nyopstartede revisionsfirmaer, er ofte lidt billigere, da de endnu ikke har en kundekreds. Dog er kvalitet vigtigere end pris, idet dårligt revisionsarbejde kan have meget store konsekvenser for din virksomhed.

En revisor er en beskæftigelse, som kræver en særskilt uddannelse. Dette betyder, at det ikke er alle og enhver, som kan kalde sig revisor, men kun dem som har gennemfået et sådan uddannelsesforløb. På denne side kan du bl.a tjekke:

  • Priser på årsregnskab
  • Priser på stiftelse af selskaber
  • Priser på udarbejdelse af årsrapport
  • Priser på udarbejdelse og indeberetning af selvangivelse


Revisoren vil især hjælpe virksomheden i forbindelse med regnskabet hen imod årets slutning. Revisoren vil her gennemgå regnskabet sammen med bogholderen, hvor revisoren blandt andet vil se på, hvor fornuftig – eller problematisk – virksomhedens økonomiske situation er. Dette vil revisoren for eksempel gøre ved at undersøge forholdet mellem indtægter og udgifter, og hvor stor egenkapitalen er.

Derudover vil revisoren også foretage stikprøver i alle virksomhedens regninger, faktureringer og andre bogholder-relaterede papirer. Dette gør revisoren for at sikre, at virksomhedens bogholder følger den korrekte praksis på området.

Udover arbejdet med regnskaber, så er det også almindeligt at få en revisor til at hjælpe med selvangivelsen og momsregnskaber. Dette er først og fremmest lovpligtigt samtidig med, at det er med til at sikre, at virksomheder betaler det rigtige skattebeløb og har styr på alle forhold med hensyn til momsbetaling.

Endelig kan en revisor også give mere generel rådgivning om økonomistyring. Dette kan enten ske gennem kurser eller som et kontinuerligt sparringsforløb.

Find priser fra billige dygtige advokater

 

Hvad koster en revisor?

Der er i Danmark rigtig mange revisorer, hvor priserne imellem de enkelte revisionsselskaber vil svinge til en vis grad. Dette bør din virksomhed naturligvis udnytte til at finde en kompetent og pålidelig revisor, der samtidig ikke koster for meget. Husk i denne forbindelse at finde den rette balance med et revisionsselskab, som kan udføre den nødvendige arbejde, men som også arbejder til en takst, som du kan acceptere.

Hos de fleste revisionsfirmaer vil taksterne være fastsat fra start. Derudover kan der også i visse tilfælde blive opkrævet ekstra-gebyrer, hvis at revisionen af din virksomhed kræver ekstra mange ressourcer.

Hvad kan du spare?

Umiddelbart kan det virke som en relativ stor udgiftspost at hyre en revisor. Men på den lange bane er der meget at spare – både privat og erhvervsmæssigt. Som selvstændig kan det være uhyre vigtigt at have et professionelt økonomisk blik på firmabudgettet, hvis man ikke selv har flair for tal eller bare ikke har tid pga. andre opgaver i virksomheden. En revisor kan sørge for, at man undgår ubehagelige skattesmæk eller overraskelser. Denne er også trænet i at finde besparelser og udnytte resurserne på bedst mulige måde. Fremtidige indkøb og disponeringer kan en revisor også hjælpe med at tage stilling til, fordi denne har indblik i hele firmaøkonomien. Som selvstændig kan det være vigtigt at uddelegere opgaver, så man selv kan koncentrere sig om det, som man er bedst til. Men også privat kan det være en meget stor hjælp at sætte en revisor til at varetage ens økonomi. Det kan spare mange penge hist og pist, hindre søvnløse nætter pga. økonomibekymringer, holde impulskøb i ave og i det hele taget skabe overblik.

Revisorer tilbyder såkaldte økonomitjek, hvor de gennemgår ens udgifter og finder besparelser i forsikringer, forbrug og meget andet. Også pensionsopsparingen sættes under lup. De kan også hjælpe med større indgreb som i det populære program ”Luksusfælden”, hvor forbrug og udgifter sættes i system efter et nøje tilrettelagt budget, der skal hjælpe én ud af gældsfælder, uforskyldte problemer som arbejdsløshed, sygdom og andet.

Valg af revisor

Når du skal vælge netop din revisor, så find den rette kombination af kemi, kompetencer og prisleje. Det er vigtigt, at du og din revisor svinger, da økonomi nu og da kan være et ømtåleligt emne, der kommer tæt på indre værdier og personlige reaktionsmønstre og målsætninger. Spar penge. Hyr en kompetent revisor på Hentpriser.dk.