Tjek priser fra revisorer Find nemt en billig revisor
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 236.363 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Kurt skrev en bedømmelse af Supermove I/S
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Da jeg efter tre opringninger endelig fik fat på ham der kunne booke en aftale, var han ude at køre og ringede ikke tilbage til mig. Endte med at finde et andet firma.
Kurt skrev en bedømmelse af Supermove I/S
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Da jeg efter tre opringninger endelig fik fat på ham der kunne booke en aftale, var han ude at køre og ringede ikke tilbage til mig. Endte med at finde et andet firma.
Frauke skrev en bedømmelse af Power Clean I/S
for opgaven Vinduespudsning Århu…
for opgaven Vinduespudsning Århu…
Gik fint
Henrik skrev en bedømmelse af Lindgren Murerfi…
for opgaven Murer Tørring
for opgaven Murer Tørring
God og hurtig service...
Cecilie skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
God og venlig korrespondance. Flinke flyttefolk, der ringede i forvejen, da de kunne se, at de blev 10 min. forsinket. Dog synes jeg ikke effektiviteten reelt var 2 flyttefolk. Der var stort set konstant kun én der bar imen den anden stod i/ved bilen. Også mere end hvad rimeligt var ift. planlægning af pakning af bil / udpakning af bil. Det var på forhånd oplyst, at der var en meget lille elevator på tilflytter adressen og at man ikke skulle forvente at den kunne bruges. Da den blev brugt var effektiviteten igen dårlig - én oppe og en nede - på den måde var der en del ventetid i begge ender. Da elevatoren gik ud, kunne flyttemændede svært overskue at skulle gå op på 4. Sal og brugte længe på at prøve at ordne elevatoren. Jeg endte selv med at hjælpe utroligt meget, trods at det ikke var planen. Og da jeg hjalp og elevatoren igen virkede, var de to flyttemænd på gadeplan og jeg i lejligheden. Her foreslog jeg igen at den ene kunne gå manuelt op, hvilket først skete helt til sidst, da de kunne se, at de blev forsinket til næste flytning og jeg pressede på pga tiden, der allerede var en del mere end jeg havde forventet sammenlignet med tilsvarende flytninger inden for de sidste år.
Anette skrev en bedømmelse af HMS Flyttehjælp
for opgaven Privatflytning Rande…
for opgaven Privatflytning Rande…
-
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
9.6
nr 1 i kategorien Dyrlæge
nr 1 i kategorien Dyrlæge
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Revisor

På forskellige tidspunkter af året så er det nødvendigt for danske firmaer at få hjælp af en autoriseret revisor. Imidlertid kan revisorer også være ganske dyre, hvilket også er grunden til, at vi har lavet dette website til sammenligning af priser fra revisorer. På næste side kan du tjekke prislister fra forskellige revisorer, eller du kan anmode revisorer om at sende dig et tilbud. Bemærk, at en billig revisor kan være lige så god som en dyr, men det er ikke klogt kun at gå efter prisen.

Skal man bare tage den billigste revisor?

En dyr revisor er ikke nødvendigvis bedre end en billig revisor. Nyopstartede revisionsfirmaer, er ofte lidt billigere, da de endnu ikke har en kundekreds. Dog er kvalitet vigtigere end pris, idet dårligt revisionsarbejde kan have meget store konsekvenser for din virksomhed.

En revisor er en beskæftigelse, som kræver en særskilt uddannelse. Dette betyder, at det ikke er alle og enhver, som kan kalde sig revisor, men kun dem som har gennemfået et sådan uddannelsesforløb. På denne side kan du bl.a tjekke:

  • Priser på årsregnskab
  • Priser på stiftelse af selskaber
  • Priser på udarbejdelse af årsrapport
  • Priser på udarbejdelse og indeberetning af selvangivelse


Revisoren vil især hjælpe virksomheden i forbindelse med regnskabet hen imod årets slutning. Revisoren vil her gennemgå regnskabet sammen med bogholderen, hvor revisoren blandt andet vil se på, hvor fornuftig – eller problematisk – virksomhedens økonomiske situation er. Dette vil revisoren for eksempel gøre ved at undersøge forholdet mellem indtægter og udgifter, og hvor stor egenkapitalen er.

Derudover vil revisoren også foretage stikprøver i alle virksomhedens regninger, faktureringer og andre bogholder-relaterede papirer. Dette gør revisoren for at sikre, at virksomhedens bogholder følger den korrekte praksis på området.

Udover arbejdet med regnskaber, så er det også almindeligt at få en revisor til at hjælpe med selvangivelsen og momsregnskaber. Dette er først og fremmest lovpligtigt samtidig med, at det er med til at sikre, at virksomheder betaler det rigtige skattebeløb og har styr på alle forhold med hensyn til momsbetaling.

Endelig kan en revisor også give mere generel rådgivning om økonomistyring. Dette kan enten ske gennem kurser eller som et kontinuerligt sparringsforløb.

Find priser fra billige dygtige advokater

 

Hvad koster en revisor?

Der er i Danmark rigtig mange revisorer, hvor priserne imellem de enkelte revisionsselskaber vil svinge til en vis grad. Dette bør din virksomhed naturligvis udnytte til at finde en kompetent og pålidelig revisor, der samtidig ikke koster for meget. Husk i denne forbindelse at finde den rette balance med et revisionsselskab, som kan udføre den nødvendige arbejde, men som også arbejder til en takst, som du kan acceptere.

Hos de fleste revisionsfirmaer vil taksterne være fastsat fra start. Derudover kan der også i visse tilfælde blive opkrævet ekstra-gebyrer, hvis at revisionen af din virksomhed kræver ekstra mange ressourcer.

Hvad kan du spare?

Umiddelbart kan det virke som en relativ stor udgiftspost at hyre en revisor. Men på den lange bane er der meget at spare – både privat og erhvervsmæssigt. Som selvstændig kan det være uhyre vigtigt at have et professionelt økonomisk blik på firmabudgettet, hvis man ikke selv har flair for tal eller bare ikke har tid pga. andre opgaver i virksomheden. En revisor kan sørge for, at man undgår ubehagelige skattesmæk eller overraskelser. Denne er også trænet i at finde besparelser og udnytte resurserne på bedst mulige måde. Fremtidige indkøb og disponeringer kan en revisor også hjælpe med at tage stilling til, fordi denne har indblik i hele firmaøkonomien. Som selvstændig kan det være vigtigt at uddelegere opgaver, så man selv kan koncentrere sig om det, som man er bedst til. Men også privat kan det være en meget stor hjælp at sætte en revisor til at varetage ens økonomi. Det kan spare mange penge hist og pist, hindre søvnløse nætter pga. økonomibekymringer, holde impulskøb i ave og i det hele taget skabe overblik.

Revisorer tilbyder såkaldte økonomitjek, hvor de gennemgår ens udgifter og finder besparelser i forsikringer, forbrug og meget andet. Også pensionsopsparingen sættes under lup. De kan også hjælpe med større indgreb som i det populære program ”Luksusfælden”, hvor forbrug og udgifter sættes i system efter et nøje tilrettelagt budget, der skal hjælpe én ud af gældsfælder, uforskyldte problemer som arbejdsløshed, sygdom og andet.

Valg af revisor

Når du skal vælge netop din revisor, så find den rette kombination af kemi, kompetencer og prisleje. Det er vigtigt, at du og din revisor svinger, da økonomi nu og da kan være et ømtåleligt emne, der kommer tæt på indre værdier og personlige reaktionsmønstre og målsætninger. Spar penge. Hyr en kompetent revisor på Hentpriser.dk.

Hentpriser.dk ©