StudioOne
StudioOne
StudioOne

StudioOne

Erhvervs-fotograf
StudioOne

StudioOne

Marielundvej 34a
2730 Herlev
461 venner
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 32415261. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk
461 venner
9.0 (1 bedømmelser)
Marielundvej 34a
2730 Herlev

Verificeringer

CVR 32415261. Se mere på Proff og Virk
Besøg firmaets hjemmeside.

461 venner
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 32415261. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk

Kategorier

nummer 24 i kategorien Fotograf

Portfolio

Vis din virksomhed frem

Det gamle business ordsprog "mennesker køber fra, hvem de kender" er stadig sandt i dag. Virksomheds-portrætter er et vigtigt værktøj til at formidle din virksomheds identitet til offentligheden. Det anvendes til public relations, hjemmesider, brochurer, pressemeddelelser og til sociale netværk profiler. Dine virksomheds-portrætter er din chance for at præsentere dig selv. Det repræsenterer din virksomhed og skal vise den fra dens bedste side. Virksomheds-portrætter er en kunstart. Du har brug for en erfaren fotograf, der hurtigt kan vurdere hvor virksomhedens gode vinkler befinder sig, og forstår at lyssætte den for bedste effekt. Hvis du hyre en fotograf baseret på pris og uden hensyntagen til talent, er du temmelig sikker på, er du vil ende op med svage virksomheds-portrætter. De professionelle virksomheds-portrætter, er et fremragende værktøj til at connecte med dine kunder og til at yde et positivt og varigt indtryk. Af denne grund, bør du altid sørge for, at du har nutidige, veloplyste og eftertænksomt komponerede virksomheds-portrætter. Høj kvalitets, tilpassede virksomheds-portrætter kommunikerer din succes og troværdighed.

Erhvervs-portrætter

Dit erhvervs-portræt repræsenterer dig og din virksomhed og har magt til at fremvise dig som pålidelig og professionel - eller at underminere dig ved at optræde ubehagelig eller uprofessionel. Af denne grund, bør du altid sørge for, at du har et nutidigt, veloplyst og eftertænksomt komponeret erhvervs-portræt.

Social media fotografi

Hvorfor har du brug for et professionelt portræt til din offentlige profiler? Stil dig selv disse spørgsmål: Vil jeg udtråle professionelisme? Vil jeg udtråle imødekommenhed? Vil jeg gerne se godt ud, og gøre et godt indtryk? Idag foregår det meste af vores kommunikation digitalt. Vi finder hinanden på nettet, f.eks. via LinkedIn, og skaber derved grobund for et samarbejde. Dit portræt er din første chance for at præsentere dig selv, og skal vise dig fra din bedste og professionelle side. Et godt portræt er en kunstart. En professionel og erfaren fotograf, kan hurtigt vurdere dine plusser og minusser og forstår at lyssætte og posere dig for bedste effekt. Hvis du hyre en fotograf baseret på pris og uden hensyntagen til talent, er du temmelig sikker på, er du vil ende op med et svagt portræt, som i sidste ende vil skade mere end gøre gavn. Af denne grund, bør du altid sørge for, at du har et nutidigt og professionelt profil-portræt på din profil, så du udstråler success og troværdighed til din omverden. Dette får du, når du bestiller en Social media package: Forskellige sociale profiler kan kræve forskellig udstråling. Du vil derfor modtage 5 fotos, så du har lidt forskellige udtryk at vælge imellem. Pris for fotos til LinkedIn og andre profiler: 495 kr. Profil-fotos tages også på location. Her er prisen dog en anden. Ring gerne for mere info og modtag et tilbud.

Virksomheds-events

Virksomheds-events Din virksomheds events, er vigtigt for virksomhedens image. Virksomhedens events repræsenterer din virksomhed og har magt til at fremvise den som pålidelig og professionel - eller at underminere den ved at være uprofessionel. Af denne grund, bør dine events altid være af høj prefessionel standard, og vises frem i bedste lys.

Fotografi af virksomheds-præsentationer og lign. events

Står din virksomhed stille, eller kan du fremvise at der sker en masse Præsentations-fotografi anvendes til public relations, hjemmesider, brochurer, pressemeddelelser og til sociale netværk profiler. Præsentations-fotografi repræsenterer din virksomhed og skal vise den fra dens bedste side. Professionelle præsentations-fotos, er et fremragende værktøj til at connecte med dine kunder og til at yde et positivt og varigt indtryk. Af denne grund, bør du altid sørge for, at du har nutidige, veloplyst og eftertænksomt komponeret billeder af dine events.

Workshop-fotografi

Fotos af dine workshops er et vigtigt værktøj til at formidle din kvalitet til offentligheden. Det anvendes til public relations, hjemmesider, brochurer, pressemeddelelser og til sociale netværksprofiler. Høj kvalitets workshop fotografi kommunikerer høj kvalitets workshop, succes og troværdighed.

Marielundvej 34a, 2730 Herlev, Denmark

Hentprisers forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.