Gør som 227.113 andre danskere
Tjek priser fra advokater Modtag online tilbud på advokatbistand
  • Få tilbud her og nu
  • Spar tid og penge
  • Læs bedømmelser
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nye bedømmelser
Hanne skrev en bedømmelse af Malersvenden
for opgaven Maler Odense
for opgaven Maler Odense
Alt gik som aftalt. Resultatet blev…
Gitte skrev en bedømmelse af Flex Flyt
for opgaven Enkelt transport Øst…
for opgaven Enkelt transport Øst…
Super fin service, hurtigt og nemt.…
Michael skrev en bedømmelse af Nordjysk Rørtek…
for opgaven VVS Aalborg
for opgaven VVS Aalborg
Efter henvendelse fandt vi en aftal…
Helle skrev en bedømmelse af Flyttefirma24
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Super søde, effektive og fleksible…
jesper skrev en bedømmelse af Ka Autoservice
for opgaven Service / Servicebog
for opgaven Service / Servicebog
super
Sheena skrev en bedømmelse af Malermester Jesp…
for opgaven Maler Hedehusene
for opgaven Maler Hedehusene
Jesper forstod situationen med det…
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
9.1
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
9.7
nr 1 i kategorien Dyrlæge
nr 1 i kategorien Dyrlæge
9.0
nr 2 i kategorien Vinduespudsning
nr 2 i kategorien Vinduespud…

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Advokat priser

På forskellige tidspunkter i livet vil de fleste af os få brug for en advokat. Dette kan ske, hvad enten vi er involveret i en retssag eller skal have hjælp med et testamente eller et boskifte. I disse situationer så er det altid en god ide at få kyndig og professionel advokatbistand. Til det formål, har vi udviklet denne side, hvor du hurtigt kan få et overblik over gode og billige advokat priser.

På næste side kan du hente tilbud, og du kan tjekke prislister som bl.a indeholder

  • Pris på skøde
  • Pris på boligadvokat
  • Pris på skatteadvokat
  • Pris på pantebreve
  • Pris på stiftelse af selskaber
  • Pris på ægtepagt
  • Pris på kontrakter, ejeraftaler og andre forhold

Skal man bare tage den billigste advokat?

En advokat er en fagperson, som kan hjælpe dig i forbindelse med diverse juridiske forhold. Vær opmærksom på, at det ikke altid er smart at vælge den billigste advokat. En billig advokat kan meget vel være lige så kompetent som en dyr, men dårligt advokatarbejde kan have negative konsekvenser, så man skal ikke kun kigge efter den billigste.

I visse tilfælde så vil advokaten have en udelukkende rådgivende funktion, hvor han/hun vil forklare om lovens bogstav, og hvordan du bør agere i den aktuelle situation. I andre tilfælde så vil advokaten have en mere aktiv rolle og vil konkret gå ind og hjælpe dig med din sag.

En advokat kan typisk hjælpe dig med en bred vifte af spørgsmål. Disse vil naturligvis blandt andet være forbundet med retssage, hvor en billig advokat kan hjælpe med at sikre, at dine rettigheder bliver beskyttet bedst muligt.

Derudover så kan advokater også sidde ved din side i forbindelse med forhandlingsforløb, før en sag ender i en dansk retssal. En advokat er her en god hjælp og vil sørge for, at du er beskyttet bedst muligt i tvister.

Endelig kan advokater også hjælpe med mere dagligdags spørgsmål omkring skilsmisse, boskifte, testamenter, erhvervsret og lignende. Denne slags servicer er ikke dem, som man hører mest om, men er samtidig nok nogle af advokatens mest almindelige opgaver.

Pris på advokatbistand

Advokatsalærer er som regel ganske bekostelige med et gebyr, der ligger på adskillige hundrede kroner per time. Dette hænger især sammen med, at advokater har en meget specialiseret uddannelse og tilbyder en service, som du ikke kan finde andetsteds.

Dog er udbuddet af advokater i Danmark også meget bredt, og der er en vis portion variation på priserne hos de forskellige advokatfirmaer. Dette bør du bruge til din fordel ved at finde den juridiske service, som du har brug for til en fornuftig pris, som dit firma- eller privatbudget kan leve med

Gratis advokathjælp kan også findes forskellige steder på nettet, men det er begrænset hvor meget bistand advokaten kan yde, uden at tage penge for det. Derfor har vi udviklet denne side, så du nemt kan få pris på advokatbistand. Er du udelukkende interesseret i gratis advokathjælp, er det altså ikke denne side du skal bruge. Er du derimod interesseret i at finde en billig avokat, kan du med fordel bruge denne hjemmeside. Priser for advokater svinger enormt meget, og med vores system er det nemt at finde en som er forholdsvis billig.

Find billigt skøde her

Indhent priser

Start med at indtaste din kategori i søgefeltet, og udfyld så formularen med dine oplysninger. Afkryds først det hovedområde, som du har brug for hjælp til. Er det fx bolig, erhvervsret, dødsbo, inkasso, skilsmisse eller andet. Beskriv derefter mere indgående dit akkurate behov for advokatbistand, så advokaterne hos Hentpriser.dk præcist kan målrette deres tilbud til dig. Relativt hurtigt vil du modtage flere tilbud fra advokater, der gerne vil påtage sig arbejdet. Læs tilbuddene grundigt, kig på tidligere klienters bedømmelser af advokaternes arbejde, og læs firmaprofilerne igennem.

Alt dette er gratis og helt uforpligtende. Du slipper for tidskrævende og til tider forgæves indhentning af information hos advokater, som måske aktuelt ikke har mulighed for at løse netop din opgave. Du får desuden en fornemmelse af, hvad den ønskede advokatbistand vil koste. Du kan i ro og mag sidde med computeren og beslutte dig for, hvilke advokatfirmaer, du vil tage kontakt til eller ringes op af. Efter uddybende samtaler med én eller flere advokater, kan du beslutte dig for, hvem du vil anvende til din sag. Overvej, hvordan du ønsker, at kombination af kompetencer, pris og personlig kemi skal være.

Man kan ofte have brug for en advokat i svære stunder, som fx i forbindelse med dødsfald eller skilsmisse. I perioder i livet, hvor man er ekstra sårbar og derfor har brug for, at samarbejdet med advokaten er så gnidningsløst som muligt. Du vælger advokaten ved at besille ham via sitet, og efter endt advokatbistand kan du bedømme indsatsen her på siden. Bedømmelserne har den funktion, at de kan skærpe advokaternes indsats, idet de er bevidste om, at de offentligt bedømmes. Prismæssigt er advokatfirmaerne på Hentpriser.dk tillige konkurrencedygtige. Hentpriser.dk er altså, både hvad kvalitet og økonomi angår, et godt redskab til at finde den bedst egnede advokat.

Hentpriser.dk ©