Tjek priser fra advokater Modtag online tilbud på advokatbistand
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 353.008 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ildikó skrev en bedømmelse af S.T Transport
for opgaven Privatflytning Kibæk…
for opgaven Privatflytning Kibæk…
Jeg er yderst tilfreds. Kommunikation, empati og professionelt arbejde. Tak, vi ses helt sikkert igen!
Tine skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Vi er meget tilfredse med arbejdet der blev udført. Det var nemt at komme i kontakt og der blev hurtigt svaret på mails. Både aftaler, tider og priser blev overholdt. Utrolig servicemindede og et meget flot resultat. Vil uden tvivl bruge dem igen :)
Martin skrev en bedømmelse af M.A. Transport o…
for opgaven Privatflytning Holst…
for opgaven Privatflytning Holst…
Flyttefolkene fra M.A. Transport var venlige og imødekommende. De gennemførte en hurtig og god flytning fra Holstebro til Billund og var meget fleksible i forhold til mine ønsker. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og ville selv bruge dem til flytning en anden gang.
Jonas skrev en bedømmelse af TRE24
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Levede ikke op til prisen de havde budt på flyttetilbud.dk
Jørgen skrev en bedømmelse af M.A. Transport o…
for opgaven Privatflytning Esbje…
for opgaven Privatflytning Esbje…
Super oplevelse og fantastisk service i forbindelse med flytning til plejebolig. Kan anbefales.
Anne-Sofie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Lyn…
for opgaven Maler Lejre
for opgaven Maler Lejre
Vi havde en aftale om at han skulle komme og male mit nye hus. Han ringede dagen før og vi aftalte tidspunkt. På dagen dukkede han aldrig op og jeg har ikke kunne få fat på ham siden! Så - jeg blev simpelthen brændt af uden nogen yderligere forklaring.
Bedste virksomheder
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Advokat priser

På forskellige tidspunkter i livet vil de fleste af os få brug for en advokat. Dette kan ske, hvad enten vi er involveret i en retssag eller skal have hjælp med et testamente eller et boskifte. I disse situationer så er det altid en god ide at få kyndig og professionel advokatbistand. Til det formål, har vi udviklet denne side, hvor du hurtigt kan få et overblik over gode og billige advokat priser.

På næste side kan du hente tilbud, og du kan tjekke prislister som bl.a indeholder

  • Pris på skøde
  • Pris på boligadvokat
  • Pris på skatteadvokat
  • Pris på pantebreve
  • Pris på stiftelse af selskaber
  • Pris på ægtepagt
  • Pris på kontrakter, ejeraftaler og andre forhold

Skal man bare tage den billigste advokat?

En advokat er en fagperson, som kan hjælpe dig i forbindelse med diverse juridiske forhold. Vær opmærksom på, at det ikke altid er smart at vælge den billigste advokat. En billig advokat kan meget vel være lige så kompetent som en dyr, men dårligt advokatarbejde kan have negative konsekvenser, så man skal ikke kun kigge efter den billigste.

I visse tilfælde så vil advokaten have en udelukkende rådgivende funktion, hvor han/hun vil forklare om lovens bogstav, og hvordan du bør agere i den aktuelle situation. I andre tilfælde så vil advokaten have en mere aktiv rolle og vil konkret gå ind og hjælpe dig med din sag.

En advokat kan typisk hjælpe dig med en bred vifte af spørgsmål. Disse vil naturligvis blandt andet være forbundet med retssage, hvor en billig advokat kan hjælpe med at sikre, at dine rettigheder bliver beskyttet bedst muligt.

Derudover så kan advokater også sidde ved din side i forbindelse med forhandlingsforløb, før en sag ender i en dansk retssal. En advokat er her en god hjælp og vil sørge for, at du er beskyttet bedst muligt i tvister.

Endelig kan advokater også hjælpe med mere dagligdags spørgsmål omkring skilsmisse, boskifte, testamenter, erhvervsret og lignende. Denne slags servicer er ikke dem, som man hører mest om, men er samtidig nok nogle af advokatens mest almindelige opgaver.

Pris på advokatbistand

Advokatsalærer er som regel ganske bekostelige med et gebyr, der ligger på adskillige hundrede kroner per time. Dette hænger især sammen med, at advokater har en meget specialiseret uddannelse og tilbyder en service, som du ikke kan finde andetsteds.

Dog er udbuddet af advokater i Danmark også meget bredt, og der er en vis portion variation på priserne hos de forskellige advokatfirmaer. Dette bør du bruge til din fordel ved at finde den juridiske service, som du har brug for til en fornuftig pris, som dit firma- eller privatbudget kan leve med

Gratis advokathjælp kan også findes forskellige steder på nettet, men det er begrænset hvor meget bistand advokaten kan yde, uden at tage penge for det. Derfor har vi udviklet denne side, så du nemt kan få pris på advokatbistand. Er du udelukkende interesseret i gratis advokathjælp, er det altså ikke denne side du skal bruge. Er du derimod interesseret i at finde en billig avokat, kan du med fordel bruge denne hjemmeside. Priser for advokater svinger enormt meget, og med vores system er det nemt at finde en som er forholdsvis billig.

Find billigt skøde her

Indhent priser

Start med at indtaste din kategori i søgefeltet, og udfyld så formularen med dine oplysninger. Afkryds først det hovedområde, som du har brug for hjælp til. Er det fx bolig, erhvervsret, dødsbo, inkasso, skilsmisse eller andet. Beskriv derefter mere indgående dit akkurate behov for advokatbistand, så advokaterne hos Hentpriser.dk præcist kan målrette deres tilbud til dig. Relativt hurtigt vil du modtage flere tilbud fra advokater, der gerne vil påtage sig arbejdet. Læs tilbuddene grundigt, kig på tidligere klienters bedømmelser af advokaternes arbejde, og læs firmaprofilerne igennem.

Alt dette er gratis og helt uforpligtende. Du slipper for tidskrævende og til tider forgæves indhentning af information hos advokater, som måske aktuelt ikke har mulighed for at løse netop din opgave. Du får desuden en fornemmelse af, hvad den ønskede advokatbistand vil koste. Du kan i ro og mag sidde med computeren og beslutte dig for, hvilke advokatfirmaer, du vil tage kontakt til eller ringes op af. Efter uddybende samtaler med én eller flere advokater, kan du beslutte dig for, hvem du vil anvende til din sag. Overvej, hvordan du ønsker, at kombination af kompetencer, pris og personlig kemi skal være.

Man kan ofte have brug for en advokat i svære stunder, som fx i forbindelse med dødsfald eller skilsmisse. I perioder i livet, hvor man er ekstra sårbar og derfor har brug for, at samarbejdet med advokaten er så gnidningsløst som muligt. Du vælger advokaten ved at besille ham via sitet, og efter endt advokatbistand kan du bedømme indsatsen her på siden. Bedømmelserne har den funktion, at de kan skærpe advokaternes indsats, idet de er bevidste om, at de offentligt bedømmes. Prismæssigt er advokatfirmaerne på Hentpriser.dk tillige konkurrencedygtige. Hentpriser.dk er altså, både hvad kvalitet og økonomi angår, et godt redskab til at finde den bedst egnede advokat.