Se prisen på udarbejdelse af skøde Find billig advokat til skøde, i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.697 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ditte skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Valby…
for opgaven Privatflytning Valby…
Alt gik som det skulle, de var søde og professionelle :)
Susan skrev en bedømmelse af Rykflyt.dk
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
2 flinke mænd kom som aftalt og sofaen blev flyttet og båret ind på ankomstadressen. Prisen var yderst rimelig.
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Mathias skrev en bedømmelse af Supermove ApS
for opgaven Privatflytning Rissk…
for opgaven Privatflytning Rissk…
Fint effektivt hold. Ansvarlige omkring ikke at overlæsse
Schneider skrev en bedømmelse af Danee Auto
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 39 i kategorien Fotograf
nr 39 i kategorien Fotograf
9.6
nr 1 i kategorien Dyrlæge
nr 1 i kategorien Dyrlæge
9.5
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Skøde pris

Når man indgår en handel, så vil det ofte være nødvendigt at lave et skøde. Et skøde laves i denne forbindelse hos en advokat og fungerer som din kvittering for handelen. Udbuddet af advokater, som laver billige skøder, er i Danmark meget stort, hvorfor du med en smule forarbejde burde være i stand til at finde et advokathus, som kan levere billig skødeskrivning med en hurtig og god service til en fornuftig pris.

Hvad er et skøde?

Skøder er det sidste dokument i en handel og er som sådan blot en kvittering på, at du ejer den ting, som du har lige har købt. Skøder anvendes i denne forbindelse efter, at begge parter har underskrevet købsaftalen, og handelen dermed er tilendebragt. Efter at der således er givet håndslag med hænder og blæk, er det normalt køberens opgave at sørge for, at der bliver lavet et skøde, og det er ham som har ansvaret for, at finde priser på skødeskrivning.

Et skøde vil her indeholde alle de vigtigste informationer om handelen. Således vil skødet have navnene på køber og sælger såvel som ejendommens adresse. Derudover vil købesummen, pantehæftelser, den offentlige ejendomsvurdering, servitutter såvel som overtagelsesdagen fremgå af skødet.

Det er her vigtigt at slå fast, at skødet udelukkende er en kvittering på skift af ejerskab. Således vil der med skødet ikke være nogen kontrol af handelsvilkårene. Dette er samtidig også grunden til, at køber sammen med hans/hendes advokat går igennem aftalen for at sikre, at vilkårene er acceptable både fra et juridisk og praktisk synspunkt.

Find en dygtig fotograf her


Få hjælp af en advokat

Når du skal have udfærdiget et billigt skøde, så skal du altid have hjælp til dette af et advokat, da et skøde ikke er noget, som lægmand kan forfatte. Udbuddet af advokater, som kan lave skøder, er i Danmark ganske stort, og der vil med al sandsynlighed være adskillige advokater i dit nærområde, som tilbyder denne service.

Imidlertid kan advokatsalærer også være ganske bekostelige, som vi alle sammen ved. Derfor er det også vigtigt, at du bruger noget tid på at finde ud af, hvilke advokathuse der kan lave et billigt skøde for dig til den bedst mulige pris.

Skøde priser

Prisen for at få udarbejdet et skøde, varierer meget fra advokat til advokat. Nogle firmaer tager over 10.000 kr, mens andre kan levere en skøde pris til under 5.000. Ved at bruge denne hjemmeside, kan du hurtigt få et overblik over skøde priser i dit nærområde. Indtast blot opgaven, og herefter modtager du online tilbud. De fleste brugere er interesserede i billig skødeskrivning, men du bestemmer selv om du vil vælge den billigste. Husk at du ikke forpligter dig til at acceptere et af tilbuddene, hvis du eksempelvis ikke synes prisen er lav nok. Vores erfaring er dog, at du via dette site nemt kan finde billige skødeskrivning priser.


Valg af advokat

Som nævnt er udarbejdelser af skøder ikke noget for lægmænd. Du har brug for en advokat, som kan varetage dine interesser. Kender man ikke meget til jura og paragraffer, kan det selvsagt være svært at vælge den rette advokat til samarbejdet. Men på Hentpriser.dk har du mulighed for at sammenligne den service og de priser, som advokaterne tilbyder. Desuden kan du læse virksomhedernes firmaprofil og ikke mindst læse andre brugeres bedømmelser af de enkelte advokaters ydelser.

Et skøde kan i princippet bare beskrives som paragraffer og tal. Men er skødet ikke i orden eller fordelagtigt, kan det have afgørende økonomiske konsekvenser. Desuden gemmer der sig altid ønsker, drømme og forhåbninger bag de tørre tal. En advokat kan hjælpe dig med bl.a. tinglysning og korrespondance med ejendomsmægler og pengeinstitut. Køb og salg af hus bliver altså betydeligt lettere for dig, og du sikrer dig, at en professionel, erfaren og vedholdende advokat arbejder for det bedst mulige resultat for dig. Så du kommer ud af handlen med en god fornemmelse. Når du har beskrevet dine ønsker i opgaveformularen på Hentpriser.dk og modtaget relevante og specifikke tilbud fra lokale advokater, så kan du yderligere kontakte en enkelt eller flere for at sikre dig, at I er på samme bølgelængde. Vi ønsker for dig, at du finder lige netop det match, som tilfredsstiller dig og dine behov. Er samarbejdet endog meget vellykket, ved du, hvor du skal henvende dig næste gang, du har brug for advokatbistand. Du er imidlertid også velkommen til endnu en gang at besøge Hentpriser.dk for at sammenligne ekspertise og priser.

Vi ønsker for dig, at du får den bedst mulige bistand i væsentlige livssituationer, så du så vidt som muligt uden at bekymre dig trygt kan bevæge dig videre mod nye mål. 

Hentpriser.dk ©