Find den bedste bedemand Indtast dine ønsker og modtag tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.799 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Bedemand

Hvis du står med arbejdet for at arrangere en begravelse eller en bisættelse, så er det altid en god ide at få hjælp af en bedemand. På vores hjemmeside har vi samlet en række bedemænd med gode priser. Du kan tjekke deres priser med det samme, og du kan anmode bedemanden om at sende dig et decideret tilbud. En bedemand klarer alt det praktiske arbejde og er med til at gøre planlægningen af begravelsesarrangementet mindre stressende. Samtidig så er udbuddet af danske bedemænd ganske stort, hvorfor det ikke skulle være svært at finde gode og prisstærke tilbud fra en bedemand i dit lokalområde.

Hvad kan en bedemand hjælpe med?

En bedemand kan hjælpe de pårørende, når de skal arrangere en bisættelse eller en begravelse. Bedemanden kan i denne sammenhæng sørge for, at alle de praktiske ting er ordnet. Dette er ofte en stor lettelse for pårørende, som i dagene efter et dødsfald af et familiemedlem eller en nær ven ikke vil have det store overskud til at planlægge et stort arrangement, som en begravelse eller en bisættelse immervæk er.

En bedemand vil først og fremmest sørge for at give de relevante myndigheder besked om dødsfaldet. Derudover vil bedemanden koordinere med kirken og sørge for, at alt er pyntet op med blomster og ser fint ud i forbindelse med begravelsesarrangementet.

Endelig vil bedemanden også sikre, at der er arrangeret rustvogn og indkøbt urne, kister, gravstene og lignende nødvendige rekvisitter. Dette vil typisk ske i samarbejde med de pårørende, hvor bedemanden vil give en hjælpende hånd med alle de administrative forhold.

Se priser på begravelse

Hvad koster en billig bedemand?

Udbuddet af bedemænd er i Danmark ganske stort, hvor prisen kan svinge meget imellem den enkelte bedemandsvirksomhed. Dette betyder også, at du bør foretage en god research, før du lægger dig fast på en bestemt bedemandsforretning. Derfor har vi udviklet dette site, så du får lettere ved at sammenligne priser fra bedemænd.

Prisen for en bedemand vil ofte ligge på omkring 8000 og op til 15.000 kroner. Kun en lille del af dette beløb er bedemandens honorar, mens resten af beløbet går til indkøb af kister, urner, gravstene, rustvogn, blomster og lignende. Dog kan prisen for en begravelse også være betragteligt højere end dette, hvilket især afhænger af hvor dyr kisten, urnen og gravstenen er.

Mange bedemænd har pakkepriser som eksempelvis inkluderer:

  • Urne
  • Kiste
  • Afhentning og borkørsel
  • Blomster

Derudover er der ofte forskellige typer kister og urner man kan vælge. Du kan se udbuddet i bedemændenes prislister på næste side.

Valg af bedemand

Når man har mistet en pårørende, er man ofte chokeret. Det tager tid at forstå og fordøje det skete, og sorgen tynger. I en sådan situation kan det være svært at samle tankerne om de praktiske gøremål. I stedet for at bruge din kostbare energi på at finde og kontakte bedemænd telefonisk for at få information om service og priser, så kan du bruge Hentpriser.dk. Sitet arbejder for dig og er nemt at bruge. Indtast kategorien ”Bedemand” og beskriv så, hvilken begravelse eller bisættelse, du ønsker. Få evt. en pårørende til at hjælpe dig med opgavebeskrivelsen, så du belastes mindst muligt. Efterfølgende vil du modtage forskellige tilbud. Læs dem, og kig også på bedømmelserne af bedemandsvirksomhederne samt på firmaprofilerne. De giver værdifuld information.

Vælg det tilbud, der tiltaler dig mest. Ring til bedemanden, eller tryk på ”Ring mig op-knappen”. Bedemænd er vant til at tackle sorgfyldte mennesker og lægger en ære i at være så taktfulde og kompetente som muligt. Det er en vigtig del af deres jobfunktion. Men læg alligevel mærke til, om du i løbet af telefonsamtalen fornemmer, at du vil være tryg ved, at netop denne bedemand påtager sig at arrangere begravelsen. Er svaret ja, luk da opgaven her på siden, så du ikke belemres med overflødige tilbud. Kommunikér åbent og ærligt med bedemanden, så alt så vidt muligt bliver præcis, som du og dine ønsker det. En vellykket begravelse eller bisættelse kan være et væsentligt aspekt af den påbegyndte sorgproces.

Både bedemanden og vi ønsker, at begravelsesplanlægningen skal være optimal og tilfredsstillende. Hvis du har overskud til det, så kan du, når begravelsen er overstået, bedømme bedemandens indsats her på stedet. På den måde kan andre brugere få gavn af din umiddelbare bedømmelse, så også de kan finde den rette bedemand.

Hentpriser.dk ©