Tjek priser på begravelse Hold en smuk og billig begravelse
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.798 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Begravelse

Når man står med ansvaret for at arrangere en begravelse, er der mange spørgsmål der presser på. Hvad er prisen? Skal man blot vælge den billigste? Hvem kan man stole på, og hvem føler man sig tryg ved? Derfor kan det være en god ide at få professionel hjælp af en bedemand. En bedemand vil her sikre, at alt det administrative og praktiske arbejde udføres for dig. Dette giver dig mere tid og energi til at planlægge dét, som virkelig er vigtigt samtidig med, at det sikrer et tiltrængt pusterum i en ellers hård sørgeperiode.

Derfor har vi samlet prislister på begravelser over hele landet, så du nemt kan få et overblik, og få holdt en smuk, æstetisk og måske også billig begravelse. Prisen for en begravelse omfatter oftest følgende udgifter:

  • Prisen for bedemanden
  • Prisen for begravelseskaffe/gravøl
  • Prisen for gravplads og gravsten

Når du sammenligner tilbud på begravelse på hentpriser.dk, bestemmer du selv om du blot vil vælge den billigste begravelse, eller om andre faktorer skal spille ind. Fx kan du også se bedømmelser/anbefalinger af de forskellige bedemænd som byder ind. Ofte vil nystartede bedemænd kunne tilbyde en billigere begravelse end de etablerede, idet de ikke har en kundekreds endnu.

En komplet begravelse til under 7.000 kr, må anses som at være en billig begravelse. Men husk, at kigge på bedemandens bedømmelser før du vælger. Den billigste begravelse er ikke altid den bedste.

Hvad er en begravelse?

En af de ting, som man let kan blive forvirret omkring, er forskellen mellem en begravelse og en bisættelse. En begravelse er i denne sammenhæng en begivenhed, hvor den afdøde begraves i en kiste.

Til forskel fra dette så vil en bisættelse indebære, at den afdøde brændes efter bisættelsesritualet. Nogle dage senere når urnen er blevet returneret, så vil de pårørende nedsænke urnen på gravstedet.

En bisættelse er i Danmark langt den mest almindelige metode, men er i sidste ende noget, som kommer an på afdødes og de pårørendes ønsker. Uanset hvilken metode der vælges, så vil en bedemand kunne hjælpe med at planlægge arrangementet.

Gå til Priser fra bedemænd

Priser på begravelse

En begravelse er et arrangement, som ofte vil løbe op i mellem 8000 og 15.000 kroner. Dog kan en begravelse også koste meget mere end dette afhængig af, hvor dyre rekvisitter der anvendes.

Den traditionelt dyreste genstand er i denne sammenhæng kisten. De billigste modeller koster omkring 2.500 kroner, men man kan også finde kister, som koster meget mere end dette. Derudover vil gravstenen sædvanligvis også løbe op i adskillige tusinde kroner, ligesom at der skal købes og bestilles urne og rustvogn, så frem at det er en bisættelse, at vi snakker om.

Endelig skal bedemanden naturligvis også betales et honorar for sin service. Honoraret for bedemandens arbejde kan svinge fra forretning til forretning, men vil ofte ligge på mellem 1500 og 3000 kroner. Bedemanden vil i denne sammenhæng sikre, at der er styr på alle de praktiske detaljer og sørge for at koordinere med kirken og relevante offentlige myndigheder.

 

Bedemandens rådgivning

Når en begravelse skal planlægges, er der meget at tage stilling til. Hvilken præst og kirke skal man vælge? Hvad skal man fortælle præsten om afdøde? Hvilke salmer skal der synges? Skal der være særlige musikalske indslag i løbet af begravelsen? Hvilken kiste og gravsten skal man vælge? Skal der være, og evt. hvor skal kaffe og smørebrød indtages efter begravelsen? Spørgsmålene er mange, og hovedet er sjældent klart i sådan en situation.

En begravelse er et vigtigt led i sorgprocessen og pårørendes mulighed for at tage afsked med afdøde. Det er et følelsesladet og et både mentalt og praktisk stykke arbejde, der skal udføres i en oftest sorgfyldt situation. Desuden er det en relativ bekostelig begivenhed, og det kan derfor være givtigt at bistås af en professionel bedemand, der kan guide dig igennem de svære, men vigtige valg, og tillige bevare et overblik over budgettet. En bedemand har stor erfaring i planlægningen af begravelser og håndteringen af en sårbar situation. Han vil kunne fortælle dig, hvad der er kutyme at gøre, hvilke valgmuligheder du har i forskellige henseender samt sikre, at alle detaljer i helheden huskes. En bedemands hjælp er uvurderlig.


Fordelen ved Hentpriser.dk

Fordelen ved Hentpriser.dk er, at sitet gør arbejdet for dig. Du kan, som nævnt, finde priser på begravelsespakker, beskrive netop dine ønsker i opgaveformularen og modtage tilbud målrettet netop din specifikke situation. Lynhurtigt får du et overblik over service og prisniveau og sammenhængen mellem de to. Du slipper for tids- og energikrævende opringninger for at indhente informationer hos diverse, lokale bedemænd. I stedet kan du evt. sammen med familiemedlemmer i ro og mag skabe dig et overblik over de indkomne tilbud og træffe det rette valg. Vi ønsker for dig, at du får så vellykket en afsked med afdøde som muligt.

Hentpriser.dk ©