Tjek priser fra tandlæger Find nemt en billig tandlæge
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.809 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thea skrev en bedømmelse af Best Mover ApS
for opgaven Privatflytning Hørsh…
for opgaven Privatflytning Hørsh…
Vi er meget tilfredse med den ydelse vi fik. Alt gik som aftalt.
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Tandlæge

Billige tandlæger kan du nemt finde via vores portal. På næste side kan du se prislister fra tandlæger nær dig, og på den måde danne dig et overblik, og sammenligne priser fra tandlæger.

Har du brug for at komme til tandlæge, så er det vigtigt, at det også sker til en pris, som du kan leve med. Billige tandlæger er "i høj kurs", da tandlægepriser ofte er uigennemskuelige. Dog skal man være opmærksom på, at en dygtig tandlæge er bedre end en billig tandlæge.

Tandlæge priser

Det skal understreges, at en god og professionel tandlægebehandling er vigtigere end prisen. Når vi snakker om tandlægegebyr, så er der flere forskellige forhold, man som forbruger skal være klar over. Først og fremmest skal du huske, at tandbehandling for børn under 18 stadig er gratis med de nuværende regler, mens at der for voksne er fuld egenbetaling. Dog vil du også have mulighed for at søge tilskud ved visse slags tandlægebehandlinger. Du kan bl.a finde priser på:

  • Plastfyldninger (huller, caries)
  • Rodbehandling
  • Proteser
  • Kroner og Broer (her findes der både dyre og billige modeller)
  • Paradentose


Derudover er det også vigtigt at nævne, at mange af de mest almindelige tandbehandlinger har faste priser. Dette betyder, at der ikke vil være nogen forskel på prisen imellem de forskellige tandlægeklinikker. Disse faste prisordninger gælder blandt andet for regelmæssige undersøgelser, tandrensning, tandudtrækning og røntgen.

Dog kan din tandlæge også selv bestemme prisen på visse af behandlingerne, og det er især for disse ydelser, at du som forbruger skal være opmærksom. Retten til selv at fastsætte prisen vil i hovedreglen dreje sig om mindre hyppige ydelser såvel som større tandbehandlinger.

Når tandlægen selv fastsætter prisen, så skal han mundtligt fortælle kunderne, hvad prisen er, før behandlingen påbegyndes. Derudover skal tandlægen også ved en række særlige behandlinger og ydelser også hænge en oversigt over priser op i klinikken. I tillæg hertil skal disse særlige behandlinger også kunne ses enten på tandlægens hjemmeside eller udleveres som pjece eller folder.


Billig tandlæge

Som bruger af dette site, vælger du selv hvilke parametre du vil vælge din tandlæge ud fra. Nogle vælger blot den billigste tandlæge, mens andre kigger på tandlægens bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere. Ligeledes har du, via hentpriser.dk, selv muligehd for at afgive bedømmelse af den tandlæge du vælger, efter opgaven er udført

Dine tænder skulle gerne blive hos dig i god stand resten af livet, og i denne forbindelse er det selvfølgelig vigtigt, at din tandlæge ikke blot er billig, men at han/hun også er en dygtig og erfaren tandlæge, som giver en god service. Derudover spiller det også ind, hvor tandlægens praksis er, og hvor gode eller dårlige muligheder du har for at komme til kontrolbesøg og opfølgende behandlinger senere hen.

Vores pristjek viser, at der kan være op til dobbelt pris mellem den dyreste og den billigste tandlæge.

Det kvalificerede valg

På tv har man kunnet se en del historier om tandlæger, der vurderer patienterne vidt forskelligt. Det har store konsekvenser for patienter – både dentalt og økonomisk. Det kan altså virkelig betale sig at orientere sig om en tandlæges ry og renomé. Desuden har tandlægen flere funktioner. Denne skal både vedligeholde dine tænder, behandle sygdomme som paradentose og evt. lave kosmetiske indgreb. Det bliver fx mere og mere almindeligt at blege tænder, og tandsmykker kan man også få påsat. Vurdér, hvad dine behov er, og vælg så tandlægen på baggrund af dette. Som nævnt, er det også vigtigt at lægge mærke til priserne, da de kan variere rigtig meget. Endvidere er der stor forskel på, hvornår en tandlæge synes at hhv. tandfyldninger og broer med videre er nødvendige. Opfattelsen af, hvornår et tandsæt er behandlingskrævende, er altså vidt forskellig og influerer på både behandling og pris. Benyt dig af alle oplysningerne på Hentpriser.dk.

Udfyld opgaveformularen, og beskriv dine behov, så vil du få hurtigt få relevante tilbud fra tandlæger, der gerne vil hjælpe dig. Sammenlign tilbuddene, læs firmaprofilerne, og læs andre kunders bedømmelser af de tandlæger, som du overvejer at bruge. På den måde kan du træffe det mest kvalificerede valg af tandlæge, sikre dig en god behandling og forebygge fejlbehandlinger. Tænderne skal gerne holde livet ud, være både funktionsdygtige og præsentable, og det kan den gode tandlæge hjælpe dig med. Når du har modtaget din behandling, kan du også selv bedømme tandlægens behandling og derved give værdifuld information til fremtidige brugere af Hentpriser.dk. Selv har du forhåbentlig fundet en god tandlæge, som du kan genbruge. Men har du lyst til at holde dig ajour med markedet, kan du altid vende tilbage til vores site og tjekke priser, teknik og service. Så sikres du optimal behandling.

Hentpriser.dk ©