Indhent 3 priser fra forskellige køreskoler i Sønderborg og omegn Indtast dine ønsker, og modtag online priser på dit kørekort
  • Få tilbud her og nu
  • Spar tid og penge
  • Læs bedømmelser

Virksomheder

Kørelærer Jan Wilhelmsen, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Citykøreskolen I/S, 64006400 SønderborgFå et tilbud !
Kørelærer Pernille Rasmussen Pernille Sejten Rasmussen, 64006400 SønderborgFå et tilbud !

Køreskole Sønderborg

Leder du efter gode priser fra køreskoler i Sønderborg? I så fald behøver du ikke lede længere. Hentpriser.dk sender din opgave i udbud blandt forskellige køreskoler i Sønderborg, og du kan vælge det billigste kørekort af de 3.

Er jeg forpligtet til at vælge en af jeres køreskoler i Sønderborg?

Nej. Alle priser du modtager er uforpligtende. Køreskolerne sender deres bedste bud, men du behøver ikke acceptere. Bor du uden for Sønderborg, er du ligeledes velkommen til at indhente tilbud via sitet her. Vi har nemlig køreskoler i hele landet, så du kan også tage dit kørekort uden for Sønderborg.

Kørekort Sønderborg pris

Et kørekort i Sønderborg kan koste alt fra 6.000 kr og op til over 12.000 kr. Det afhænger af flere faktorer, såsom hvilken type kørekort (MC Kørekort, A-kørekort, B-kørekort osv). Samtidig afhænger det naturligvis af, hvor mange køretimer du skal bruge. Lovpakke på kørekort Sønderborg er det minimumskrav som lover siger man skal have, og den fås typisk til omkring 10.000 kr. På listen nedenfor finder du de køreskoler vi har i Sønderborg, og du kan kontakte dem direkte hvis du ønsker. Du får dog billigere priser hvis du indhenter tilbud gennem vores system.

Billig køreskole Sønderborg

De fleste er naturligvis på udkig efter en billig køreskole Sønderborg. Normalt kan en køreskole/trafikskole godt give faste priser, men det er betinget af at man klarer prøven med et vist antal køretimer og teoriundervisning. Overskrider man dette, bliver det dyrere da kørelæreren skal bruge flere timer, og så endte man måske alligevel ikke med den billigste køreskole.

Eksempler

Kørekort
6400 - Sønderborg
Kørekort
Jeg er på udkig efter et kørekort, som ikke koster over 12,000 men gerne mindre. Self hvis jeg kun består - jeg fylder 18 om tre måneder. - Vil gerne betale halvdelen når jeg starter og halvdelen når jeg slutter.
6400 - Sønderborg
MC kørekort
Vi er 2-3 personer (mellem 37-45 år) som ønsker at erhverve etmc kørekort, vi har alle køkekort kategori B. Det må gerne være et intensivt kursus.
6400 - Sønderborg
MC kort
6400 - Sønderborg
kørekort motorcykkel
6400 - Sønderborg
kørekort til bil (B)
Hej Er født d. 260298 og skal have kørekort til bil. Gerne uden for mange fraværstimer fra gymnasiet. Venligst giv tilbud på hele pakken med førstehjælp billed gebyrer osv. Mvh Signe Terp Dybbøl/Sønderborg
6400 - Sønderborg
kørekort
6400 - Sønderborg
Kørekort
Hvad koster lovpligtig pakke og hvad kommer oveni ?
6400 - Sønderborg
Kørekort
Hej - min datter fylder 17 til maj, og kan således påbegynde at tage kørekort i feb. 2017, men hvad koster et sådant alt inkl.?
6400 - Sønderborg
Hentpriser.dk ©