Find billig forsikring Tjek priser fra forsikringsselskaber
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.804 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Forsikring

De fleste voksne danskere vil have en eller flere forsikringsordninger. En forsikring er i denne sammenhæng med til at yde økonomisk beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude.

Samtidig så kommer forsikringer også ofte med diverse serviceordninger, som er med til at gøre din hverdag lettere. Forsikringer er typisk ikke specielt dyre og kan købes på gode vilkår hos forsikringsselskaber overalt i Danmark.

Billig forsikring

Når du sender din forsikringsopgave i udbud hos os, vil forskellige forsikringsselskaber byde og konkurrere om at få dig som kunde. Det betyder billigere priser til dig som forbruger, og i sidste ende et bedre produkt. Undersøgelser viser, at langt de fleste danskere kan få en billigere forsikring end den de har i dag. Det handler blot om at shoppe lidt rundt, og sammenligne priser på forsikring. Du kan blandt andet finde:

  • Billig indboforsikring
  • Billig rejseforsirking
  • Billig bilforsikring
  • Billig ejerskifteforsikring
  • Billig husforsikring
  • Billig dyreforsikring
  • Billig ulykkesforsikring

Husk på, at når du samler dine forsikringer i samme forsikringsselskab, opnår du megt ofte en billigere pris.

Hvad der er en dyr, og hvad der er en billig forsikring afhænger helt af hvem og hvad der skal forsikres. Eksempelvis er en 18-årig nyudklækket billist dyrere at forsikre, end en person som har kørt skadesfrit i flere år. Dette er fordi, at forsikringsselskaberne belønner anciennitet, og tilbyder billigere forsikringer til de kunder som har været hos dem længe, uden at gøre brug af deres forsikring.

Forsikringer findes i Danmark i et utal af variationer, og der er stort set ikke den ting, som du ikke kan tegne en forsikring for. Dog er der visse meget almindelige forsikringsordninger, som de fleste voksne danskere vælger at investere i.

Hvis man har bil, så er det for eksempel meget almindeligt at tegne en bilforsikring. En bilforsikring vil i denne sammenhæng typisk have en lovpligtig ansvarsforsikring såvel som en kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen dækker skader på andre personer og deres ejendom, mens at en kaskoforsikring dækker dine skader, hvis der sker noget med din egen bil.

Derudover er det også meget normalt at tegne en hus- og indboforsikring. Husforsikringen dækker her din ejendoms bygninger som sådan, hvis de for eksempel skulle tage skade på grund af brand, oversvømmelse eller fugt. Sammenlignet med dette, så dækker indboforsikringen alt dit indbo, hvis du skulle være udsat for tyveri eller røveri, eller hvis dit indbo skulle komme til skade pga. brand, kortslutninger, oversvømmelse, lynnedslag og lignende fænomener.

Endelig så vælger mange også at tegne en rejseforsikring, når de er på ferie udenfor Danmarks grænser. En rejseforsikring dækker alt dit indbo, ligesom at den også som regel vil dække sygeophold på et hospital såvel som en eventuel hjemtransport.


Pris på forsikring

Prisen på din forsikring afhænger af en lang række forskellige forhold. Prisen vil i denne sammenhæng især påvirkes af, hvor dyre dine ejendele er. Kører du således rundt i en meget dyr bil, eller har du investeret i meget bekosteligt indbo, så kan du også godt regne med, at din forsikringspræmie skyder i vejret.

Derudover afhænger prisen på din forsikring også af, hvor stor en selvrisiko du tegner for. En høj selvrisiko gør din forsikringspræmie billigere, men så skal du selvfølgelig også betale mere selv, hvis uheldet er ude.

Hentpriser.dk ©