Flash Photo
Flash Photo
Anders Heegaard

Flash Photo

Unikke øjeblikke
Aktiv for nyligt
Flash Photo

Anders Heegaard

Japanvej 30
4200 Slagelse
Aktiv for nyligt
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 65627752. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk
9.4 (8 bedømmelser)
Japanvej 30
4200 Slagelse
Givet for opgaven:
Fotograf
5
11-09-2017
Min mand og jeg hyrede Anders og Emma til at forevige vores bryllup, efter at jeg havde modtaget et tilbud på opgaven fra Anders her på siden. Jeg skal ikke lyve - jeg havde en lille smule uro i maven ved at hyre en fotograf, der kostede så meget under "gennemsnitsprisen" for bryllupsfotografer. Man kan dårligt undlade at tænke: "ahhhh - gad vide, om der er en hage ved det her?".

Men hans billeder så superflotte ud, så jeg tænkte: "ham må vi lige tale med". Og da vi så mødtes med Anders, stod det helt klart, at han er yderst professionel og har styr på tingene. Vi gik derfra med en stor tryghed og følelsen af, at det her nok skulle blive rigtig godt - og det blev det!

Anders og Emma dækkede vores store dag fra en halv time før vielsen til brudevalsen - og det er klart det bedste valg, vi har truffet ifm. vores bryllup! Vi sidder tilbage med de mest vidunderlige billeder, og det fremgår tydeligt, at såvel Anders og Emma har øje for detaljen, hvilket viste sig både ifm. vores photoshoot og generelt. Dette har bl.a. resulteret i rigtig fine stemningsbilleder, hvor detaljerne så som bordpynt mm. er foreviget. Der er virkelig kræset for, at resultatet skulle være godt, også når det gjaldt redigering af billeder og bryllupsvideo, hvor Anders og Emma har arbejdet utrætteligt på, at det skulle leve op til forventningerne.

Ikke nok med det, så er de også hyggelige at omgås. Mange af vores gæster kommenterede på, hvor søde og diskrete de var - og Anders var hurtigt på navn med gæsterne. Han har også været sød og nem at få fat på over mail. Så alt i alt har det været en rigtig god oplevelse fra vores side af :-)

Hvis jeg skulle nævne noget, som evt. kunne forbedres, så ville jeg nok nævne, at der var lidt problemer med mikrofonen under talerne (hvilket, vi dog har indtryk af, primært skyldtes, at gæsterne ikke forstod, hvordan de skulle bruge den) samt med kameravinklen på en enkelt tale, hvor stativet var placeret, så man ikke helt fik taleren med i billedet (dette kunne dog også tænkes at skyldes, at der ikke er blevet kommunikeret tydeligt fra toastmasters side mht. hvor talerne skulle foregå). Dertil havde det nok fungeret bedre med et stativ til videoen i kirken frem for håndholdt kamera, da optagelserne ryster en del.

Billeder af opgaven:

Christina Givet for opgaven:
Fotograf
Givet for opgaven:
Fotograf
5
17-07-2017
Flash Photo er en super flink person på samme tid med glimt i øjet - vi har fået fantastiske billeder fra Flash Photo og kan varmt anbefale Flash Photo. Han er tip top!
Arthur Givet for opgaven:
Fotograf
Givet for opgaven:
Fotograf
5
29-01-2017
Top professionelt studie. Super hurtigt overstået, med et rigtig tilfredsstillende resultat. Rar og venlig service.

Billeder af opgaven:

Morten Givet for opgaven:
Fotograf
5
20-09-2016
Flash Photo videofilmede vores sølvbryllupsfest, hvilket var en af de bedste beslutninger vi tog i den anledning! En skam, vi ikke kendte til firmaet ved vores bryllup for 25 år siden!
Firmaet er topprofessionelt og leverede et langt bedre og flottere produkt, end vi havde drømt om, oven i købet med to fotografer, der filmede fra hver sin vinkel. Den færdige video var herefter nænsomt redigeret med smagfulde klip og sekvenser lagt ind i optagelserne.
Hele vejen igennem var fotograferne umådeligt imødekommende, lydhøre, diskrete og behagelige, og man mærkede dem slet ikke under festen.
Alt forløb nøjagtigt efter planen og den forudgående aftale både før, under og efter festen, og prisen var absolut rimelig, - faktisk fik vi uventet meget for pengene.
En festdag eller mærkedag i livet kan ikke gøres om, og vi glæder os nu over at kunne se de dejlige timer fra vores sølvbryllup igen og igen.
Næste gang vi fejrer noget særligt i familien, bestiller vi med garanti Flash Photo igen, og vi medgiver firmaet vores varmeste anbefaling. Dem kan man med sindsro sætte sin lid til, når livets store øjeblikke skal foreviges!

Billeder af opgaven:

Givet for opgaven:
Fotograf
4
06-03-2016

Billeder af opgaven:

Berit Givet for opgaven:
Fotograf
Givet for opgaven:
Fotograf
5
08-02-2016

Billeder af opgaven:

Lene Givet for opgaven:
Fotograf
Givet for opgaven:
Fotograf
5
06-07-2015
Fotograf Anders Heegaard var meget venlig og imødekommende, og han fik os til at slappe af under fotograferingen. Vi fik de flotteste billeder og til at meget fair pris.
Kan kun anbefale ham til at fange de flotteste øjeblikke til jeres begivenhed.

Billeder af opgaven:

Christina Givet for opgaven:
Fotograf
Mia
Givet for opgaven:
Fotograf
Ikke bedømt endnu
5
Berit Pedersen
27-09-2016

Bryllup

Flash Photo tog nogle super gode billeder til vores bryllup. Dejligt med gode minder fra en uforglemmelig dag.

Verificeringer

CVR 65627752. Se mere på Proff og Virk
Besøg firmaets hjemmeside.

Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 65627752. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk

Kategorier

nummer 19 i kategorien Fotograf

Portfolio

Boudoir, Morgengave

Boudoir billeder skal laves smagsfuldt, og med respekt. Jeg lytter til dine ideer, og kommer med mine, sammen få man det bedste resultat. Denne form kræver tillid til fotografen, og det oplever jeg hurtigt sker. For nogle er det en unaturlig situation, men alle jeg har fotograferet oplever jeg bliver glade for resultatet og som regel har svært ved at begrænse sig, for der er så mange gode billeder. Ofte er det en morgengave og billederne ender dermed i mappe, men det kunne lige så godt være en collage eller en forstørrelse. Vigtigst er at få det gjort, jeg har aldrig oplevet nogen har fortrudt. Besøg gerne andersheegaard.dk Mvh Anders

Altid to bryllupsfotografer

Til bryllupper sker der meget, også på samme tid. Derfor har vi udviklet teams med to fotografer der rykker ud til jeres store dag. Vi vælger nemlig til, tager flere billeder som I vil opleve har flere detaljer og fortæller en helstøbt historie. Læs mere på vores hjemmeside.

Japanvej 30, 4200 Slagelse, Denmark

Hentprisers forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.

Hentpriser.dk ©