Tjek priser fra dyrlæger Find et godt og billigt dyrehospital
 • Nemt og hurtigt
 • Spar 60% i forhold til alm pris
 • Gratis og uforpligtende
Gør som 356.433 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Xanthi skrev en bedømmelse af M.A. Transport o…
for opgaven Privatflytning Hjørr…
for opgaven Privatflytning Hjørr…
Gode, venlige, søde og meget effektive.
Katja skrev en bedømmelse af RasAll Solution
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Super søde og hjælpsomme med meget kort varsel. Yderst tilfreds
Michael skrev en bedømmelse af D-rect transport
for opgaven Firmaflytning Flemmi…
for opgaven Firmaflytning Flemmi…
Super gutter der hjalp og fin kommunikation. Vil helt klart bruge dem igen
Sanne skrev en bedømmelse af CR Logistic
for opgaven Klaverflytning Vibor…
for opgaven Klaverflytning Vibor…
Super oplevelse, alt spillede og de var super søde og venlige.
Mads skrev en bedømmelse af Sigurds Transpor…
for opgaven Udlandsflytning Ølst…
for opgaven Udlandsflytning Ølst…
Helt fantastisk service og jeg er meget tilfreds! Rare og professionelle gutter, god snak og alt blev passet godt på. Meget fordelagtig pris også, og hele flytningen gik hurtigt og smertefrit. Kunne ikke give større anbefalinger :-) mvh Mads
Jonny skrev en bedømmelse af BF Malerservice
for opgaven Maler Brørup
for opgaven Maler Brørup
Alt gik fint og selvom vi var i bekneb for tid, blev det udført hurtigt og tilfredsstillende og var endda en dag hurtigere end først lovet. Kan kun anbefales.
Bedste virksomheder
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Tandlæge
nr 1 i kategorien Tandlæge
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.9
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
8.0
nr 4 i kategorien Dyrlæge
nr 4 i kategorien Dyrlæge
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Dyrlæge

Skal kæledyret til dyrlægen? Så brug vores service til at sammenligne priser fra dyrlæger i hele landet. Dyrlæge priser varierer enormt meget fra klinik til klinik, så det er en god ide at kigge sig omkring, før man vælger dyrlæge. Dog skal man altid huske, at prisen ikke er det vigtigste. Det vigtigste er naturligvis en ordentlig behandling af dyret.

Indhent tilbud fra dyrlæger

Du kan indtaste din opgave, og lade dyrlæger sende tilbud via hjemmesiden. Du kan også selv søge i dyrlæge-databasen, se deres bedømmelser, og ringe dem op. Man modtager typisk 2-3 tilbud, og de er natuligvis uforpligtende.

Dyrlæge priser

Dyrlæge priser svinger voldsomt, som du også vil se på næste side. Ved at indtaste dit postnummer, kan du se prislister fra dyrlæger og dyrehospitaler nær dig. Dog skal man være opmærksom på, at det er en god ting når dyrlægen har et mangeårigt kendskab til dyret, idet han/hun således har en historik med dyret og ved  hvad dyret har gennemgået af lægelige tjek. Derfor er det ikke altid smart, at skifte klinik hver gang dyret skal til lægen.

Standard opgaver såsom vaccination og øremærkning en ting man sagtens kan shoppe rundt for at finde gode priser på. Her er det mindre relevant om dyrlægen kender dyret i forvejen. De mest almindelige dyrlæge opgaver er:

 • Øremærkning
 • Chipning
 • Vaccination
 • Kastrering
 • Sterilisering
 • Aflivning
 • Tandrens
 • Operationer

Priserne for disse ydelser er naturlivis vidt forskellige. Mange dyrlæger tilbyder pakkeløsninger, hvor man eksempelvis får chipning, sterilisering og vaccination for fx 1.200 kr. På næste side kan du se meget mere om priser og pakkeløsninger.

God og billig dyrlæge med bedømmelser

Vær opmærksom på, at såfremt du vælger en dyrlæge gennem Hentpriser.dk, har du mulighed for at afgive din bedømmelse efter dit dyr er blevet behandlet. På den måde opfordrer vores system ikke kun til at vælge den billigste dyrlæge, men også den bedste. Disse online referencer fra andre brugere af sitet, hjælper dig med at træffe dit valg.

Dyr er i dag en "del af familien" og derfor er mange mennesker påpasselige med hvem der skal behandle deres dyr. Man vælger derfor ikke bare partout den billigste dyrlæge, men også gerne en med gode anbefalinger og bedømmelser.

De fleste dyrehospitaler tager sig kun af kæledyr, såsom hunde, katte og kaniner, men mange beskæftiger sig også med landbrugsdyr såsom grise, køer og heste.

Et kvalificeret valg

Når vi lægger levende væsner i andre menneskers hænder, vil vi gerne sikre os, at de får den bedst mulige behandling. Vi skal kunne stole på, at dyret er trygt – også når det er ude af vores synsfelt i forbindelse med en operation. Den bedste måde at forebygge fatale fejl på er at lave grundig research på de dyrlæger, som du overvejer at bruge. Også selvom du i første omgang blot skal have en loppekur, en ormekur eller negleklip. Det er mest behageligt at kende dyrlægen fra dyrlægebesøg med mindre problemer, så er man mere tryg ved situationen, hvis alvorligere situationer skulle opstå. Du kender dyrlægen, og denne kender i nogen grad dit kæledyr.

Vær også opmærksom på, at dyrlæger kan specialisere sig i forskellige typer af dyr. Nogle dyrlæger beskæftiger sig fx typisk mest med hunde eller katte. Andre kan have særlig ekspertise inden for visse sygdomme. De faciliteter, som dyrlægen har til rådighed, kan også være vidt forskellige. Store klinikker med flere dyrlæger kan til tider have bedre faciliteter og også kollegaer, der kan overtage varetagelsen af dit kæledyr i forbindelse med din læges sygdom.

Men hvad du foretrækker, det er smag og behag. Det kan også være, at du foretrækker den lille klinik med kun én dyrlæge. At du finder det mere personligt, at kun én dyrlæge kan tage sig af dit dyr. Ofte kan dyr blive lidt utrygge, når de skal til dyrlægen, og det er derfor ekstra vigtigt, at ikke også du er ængstelig. Det kan en hund bl.a. let fornemme, og så forplanter din uro sig til dyret. Har du anvendt Henpriser.dk og nøje beskrevet den undersøgelse eller behandling, som du ønsker samt læst tilbuddene og andre brugeres bedømmelser, så er du godt klædt på, når du træffer dyrlægevalget.