Indhent priser på catering, fra dygtige kokke i dit nærområde Indtast dine ønsker og få tilbud på billig catering til din fest
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.807 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Er der et stort arrangement på trapperne, så er det vigtigt at få forhold omkring mad og drikke på plads. Dette kan med fordel ske ved hjælp af catering, som giver dig tid og ro til at fokusere på andre dele af dit arrangement. Catering tilbydes i denne forbindelse af en lang række madfirmaer og restaurenter overalt i landet.


Hvad er catering?

Catering er den situation, hvor du får maden leveret ude fra. Dette vil typisk ske enten fra en restaurent eller ved brug af et madfirma, som specialiserer sig i at bringe mad ud og ikke har deres eget spisested som sådan.

Catering er især en god ide ved store arrangementer med 50 gæster eller mere. Mad og drikke er typisk en af de tungeste opgaver ved ethvert større arrangement, og denne byrde bliver løftet fra dine skuldre, hvis du benytter dig af et cateringfirma.

Cateringfirmaer kan i denne sammenhæng ofte hjælpe dig, uanset hvilket arrangement du skal have hjælp til. Således vil cateringfirmaer typisk have en række pakkeløsninger, som er skræddersyet til den enkelte event.

Blandt nogle af de begivenheder, som catering ofte anvendes til, kan her for eksempel nævnes: Julefrokost, konfirmation, bryllup, fødselsdage, reception, buffet, brunch, frokost, middag, natmad, nytårstaffel, konferencer og lignende events med mange gæster.

Fælles for alle disse begivenheder er, at cateringfirmaet vil forsøge at tilpasse maden til arrangementet. Således vil der til en julefrokost for eksempel være flæstesteg og ris a la mande på menuen, mens at en reception vil have mere let og elegant mad på programmet. Derudover vil cateringfirmaet typisk også til en vis grad kunne skræddersye menusammensætning, til hvad enten kundens unikke behov er.

Priser på catering

Der findes et meget bredt og varieret udbud af cateringfirmaer i Danmark. Dette betyder naturligvis også en sund variation i priserne, alt efter hvorvidt du vælger at anvende en gourmet-cater eller et madfirma, som leverer menuer på et lidt billigere prisnniveau.

Prisen vil typisk beregnes per kuvert, hvor du hos mange catere vil kunne få mængderabat jo flere kuverter, at du bestiller. Derudover afhænger prisen også af, hvilke ekstra servicer du investerer i. Således kommer det oven i regningen, hvis du også ønsker serveringshjælp, oprydning, fri bar og hvis dit cateringfirma også skal sørge for at finde et festlokale

Hentpriser.dk ©