Indhent 3-5 priser på dit webdesign-projekt, fra dygtige designere Vi gør det nemt at finde en god og billig webdesigner
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.797 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Peter skrev en bedømmelse af LP Service - Vin…
for opgaven Vinduespudsning Hors…
for opgaven Vinduespudsning Hors…
Perfekt.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Webdesign

Firmaets hjemmeside og deres generelle online strategi bliver mere og mere vigtigt for danske virksomheders konkurrencedygtighed. I denne situation så kan det ofte være en god ide at få professionel hjælp med webdesign. Webdesign tilbydes af en lang række danske IT-firmaer til relativt fornuftige priser.


Hvad er webdesign?

Webdesign er en meget bred kategori, som kan dække over mange forskellige ting. I nogle tilfælde vil IT-firmaer specialisere sig inden for bestemte grene af webdesign, mens at de i andre tilfælde kan udføre flere forskellige opgaver for kunden.

En af de mest almindelige opgaver, som IT-firmaer beskæftiger sig med, er hosting og drift af kundens hjemmeside. IT-firmaet vil her sørge for, at kundens hjemmeside hele tiden er oppe at køre, og at eventuelle problemer håndteres hurtigt og effektivt.

Derudover ser man også meget tit inden for webdesign, at virksomheder får hjælp med SEO. SEO står for search engine optimization, eller hvad vi på dansk ville kalde søgemaskineoptimering.

SEO bør være en prioriteret del af enhver moderne virksomheds online strategi og er med til at sikre, at virksomhedens hjemmeside konstant befinder sig i toppen af Google, Yahoo!, Bing og andre relevante søgemaskiner. SEO foregår igennem en lang række forskellige teknikker, hvor både opbygningen af virksomhedens hjemmeside såvel som linkbuilding er afgørende faktorer.

Derudover kan webdesign naturligvis også medføre, at et IT-firma hjælper virksomheder med de mere praktiske og tekniske elementer i deres online-strategi. Således kan IT-firmaer være behjælpelig med at bygge en flot og funktionel hjemmeside, ligesom at de kan lave en webshop, hvor virksomhedens kunder kan købe produkter direkte over nettet.


Hvad koster webdesign?

Der er i Danmark rigtig mange IT-firmaer, som tilbyder hjælp inden for web-design. Dette betyder også, at der er en meget stor konkurrence på prisen, hvilket du naturligvis skal forsøge at udnytte til din fordel.

Prisen på web-design kommer desuden også helt an på, hvad du ønsker at få hjælp til. Således koster det ikke nødvendig det samme at få bygget en hjemmeside, som at få lavet søgemaskineoptimering.

Derudover er der også nogle servicer, som kan være helt gratis, hvilket man for eksempel fra tid til anden ser inden for hjemmesidehosting. Brug i denne forbindelse noget tid på at undersøge hvilke forskellige IT-firmaer, som tilbyder den service, du har brug for, og hvad disse firmaers prisniveau ligger på

Hentpriser.dk ©