Sanadent tandlægerne

Sanadent tandlægerne

Sanadent tandlægerne

Tandbehandling er et spørgsmål om samarbejde - tandlæge og p
Aktiv for nyligt
Sanadent tandlægerne

Lindevej 2, 1. sal
1877 Frederiksberg C
Aktiv for nyligt
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 39396777. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk
7.3 (1 bedømmelser)
Lindevej 2, 1. sal
1877 Frederiksberg C
Sanadent tandlægerne er topmoderne tandklinikker, som ligger på Frederiksberg og i Holbæk. Du vil opleve et team af behandlere med sunde holdninger, høj etik og fokus på mennesket bag tænderne. Vi har drevet tandklinik med disse ambitioner i over 15 år og det kan tusindvis af tilfredse patienter tale med om. Vores dygtige tandlæger lægger vægt på høj faglig kvalitet, smertefri behandling og nærvær. Masser af kurser holder os opdaterede med den nyeste viden. Hvis du har tandlægeskræk, kan du roligt komme til os – vi sætter god tid af til dig og dine tænder og mange har efter besøg hos os sagt til os “nu har jeg ikke tandlægeskræk længere”. Vi arbejder ud fra et sæt af grundlæggende værdier, som du kan læse mere om på vores hjemmeside under Om os og Sanadents værdier.
Du kan blandt andet få glæde af vores mange års erfaring med implantatbehandling, som giver dig faste tænder at tygge med og med tandretning, som giver dig et smukt smil. Klinikken modtager henvisninger fra andre tandklinikker af f.eks. svære rodbehandlinger og implantatkirurgi. Ud over at fungere som klinik for de komplicerede tilfælde, så fungerer vi som en helt normal tandklinik, hvor du kan få alle typer behandlinger, tandeftersyn, tandrensning, tandblegning, kroner, broer, proteser, operation af visdomstænder, parodontosebehandling, parodontosekirurgi, bidskinner, snorkeskinner og meget andet. Du er altid velkommen til at kontakte klinikkerne for en personlig snak om dine tænder. Se mindre

Givet for opgaven:
Tandlæge
4
12-04-2019
.
theis Givet for opgaven:
Tandlæge
Lasse
Givet for opgaven:
Tandlæge
Ikke bedømt endnu
Ingen offentlige bedømmelserGiv bedømmelse

Verificeringer

CVR 39396777. Se mere på Proff og Virk
Besøg firmaets hjemmeside.

Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 39396777. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk

Kategorier

nummer 4 i kategorien Tandlæge
Lindevej 2, 1. sal, 1877 Frederiksberg C, Denmark

Hentprisers forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.

Hentpriser.dk ©