Find lokal rengøring, og tjek priser Modtag 3-5 tilbud på rengøring. Start her
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.802 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Rengøring

I alle større bygninger, såvel som private hjem, skal der gøres rent af og til. Hentpriser.dk giver dig en oversigt over priser på rengøring, både privat rengøring og erhvervsrengøring. Ekstern hjælp til rengøring betyder en opgave mindre at bekymre sig om og giver mere ro i hverdagen. Prisen på rengøringshjælp afhænger af, hvor ofte der skal rengøres, og hvilke opgaver at rengøringen indebærer.

Billig rengøringshjælp

Når man ejer eller administrerer en stor bygning, så er det altid en god hjælp, at der kommer et eksternt rengøringsfirma og klarer rengøringen for en. Dette er med til at give mindre stress, hvor det eneste arbejde består i at udskrive den månedlige faktura. Billig rengøring finder du hurtigt ved at indhente tilbud på rengøring på denne hjemmeside. Du indtaster kvadratmeter samt andet info om opgaven, og herefter vil rengøringsfirmaer byde på din opgave.

Du kan også bruge siden til at få priser på billig privat rengøring.

Hvor hyppigt de eksterne rengøringsfirmaer kommer ud er her noget, som kan aftales mellem virksomheden og rengøringsfirmaet. Nogle virksomheder ønsker rengøringshjælp meget ofte, mens at andre kun har brug for det et par gange om ugen. Hvor ofte der er brug for rengøring afhænger af virksomhedens præferencer såvel som af, hvilken branche virksomheden befinder sig inden for.

I private hjem gør man jo også selv rent af og til, så her plejer det at være nok med rengøring hver anden uge. Dette afhænger naturligvis også af om man har dyr. Billig privat rengøring udføres oftest af ufaglærte rengøringsfolk. Der findes mange små firmaer som laver billig privat rengøring, og flere af dem arbejder også gerne for erhverv.

Professionelle rengøringsfirmaer kan typisk hjælpe med stort set alt rengøringsrelateret arbejde. Det mest typiske er i denne sammenhæng naturligvis at have et rengøringsfirma til at gøre rent i kontorlandskaber.

Derudover kan rengøringsfirmaer også hjælpe med rengøring af trapper, gulve, butikker og i nogle tilfælde også med at vaske arbejdstøj. Endelig kan mange rengøringsfirmaer også være behjælpelig med mere specielle opgaver såsom rengøring efter dødsfald, facade-rengøring, algefjerning og rengøring af vaskehaller og tankstationer.


Hvad er prisen for rengøring?

Når du skal have hjælp med rengøring, så afhænger prisen af, hvor mange gange om ugen, at rengøringshjælpen skal komme ud. Således vil det betyde en markant prisforskel afhængig af, om rengøringen skal ske hver dag eller måske kun en gang om ugen.

Derudover spiller det også ind på prisen, hvilken opgave at vi snakker om. Hvis der bare er tale om almindelig rengøring af kontorer, så vil prisen typisk ikke være specielt højt. Omvendt vil prisen gå op for rengøring ved dødsfald, facaderengøring, rengøring af tankstationer og lignende særlige opgaver

Valg af rengøringsfirma

Når du har beskrevet din opgave på vores hjemmeside, vil du ret hurtigt modtage nogle tilbud. Tag dig tid til at læse tilbuddene, firmaprofilerne og andre kunders bedømmelser af de firmaer, som du overvejer at bruge. Det giver dig et godt overblik og sætter dig i stand til at træffe den rette beslutning. Det giver også mulighed for, at du fx kan finde ud af, om de pågældende firmaer bruger miljøvenlige produkter, hvor fleksible de er, hvis du får brug for ekstra hjælp eller behov for løsning af specifikke opgaver som industrirengøring, maskinrengøring, rensning af tæpper, boning af gulve, hovedrengøring osv.

Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at virksomheden er af en vis størrelse, så der er god vikardækning ved sygdom? Eller måske holder du netop af det lille firma, hvor du kan sætte navn og ansigt på alle. Du har selvfølgelig også mulighed for at sammenligne priser og service. Endvidere er det vigtigt, at du har tillid til det rengøringsfirma, som du vælger at bruge. At lukke fremmede mennesker ind i sit private hjem eller erhvervskontorer med værdier og fortrolige oplysninger kræver, at man stoler på rengøringspersonalet. På vores hjemmeside kan du altså meget hurtigt og effektivt blive klog på, hvilket firma der kan løse dine opgaver.

Privat er det en velgørende hjælp og luksus at lade andre klare rengøringen, så man kan slappe af efter fyraften og hygge med sin familie, venner eller hobbyer. Har man et karrierejob kan det også være guld værd at modtage rengøringshjælp, så stressbarometret går ned, når man kommer hjem til et rent hjem. På arbejdspladser skaber rengøringen et bedre indeklima og medvirker til at godt arbejdsmiljø. Vi ønsker, at du, din familie eller dine medarbejdere får et lettere og mere stressfrit liv.

Hentpriser.dk ©