Indhent 3 priser fra lokale virksomheder Indtast opgaven, og modtag online tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.809 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Her på siden kan du hente priser på opgaver inden for en masse forskellige områder lige fra advokat-arbejde til vinduespudsning. Dermed er vi en af Danmarks mest brede tilbudsportaler, både hvad angår opgaver og tilknyttede leverandører. Vi har stort set alle faggrupper repræsenteret og kan give tilbud på stort set alt, hvad du har brug for at få løst af opgaver – både som privatperson og som firma.

Velkommen til.

Nogle af de professioner vi indhenter priser fra kan du se nedenfor, men vi har rigtig mange flere, og det er blot at bruge søgefeltet her på siden, så kan du finde hvad du søger.

Advokat – Skal du have skrevet testamente, lavet ægtepagt eller købe hus, kommer du ikke uden om at skulle finde en advokat. Ligesom mange andre faggrupper har advokater fri prissætning, så det kan betale sig at indhente tilbud hos flere forskellige advokater. Samtidig har internettet afskaffet ”familieadvokaten”, som familien har brugt gennem generationer. Nu kan møder klares over Skype og papirer og dokumenter sendes som mail.

Bedemand – Står du i den ulykkelige situation, at du skal have fat i en bedemand, er det næppe et tidspunkt i dit liv, hvor du orker ringe rundt og bede om tilbud på begravelse eller bisættelse af et kært familiemedlem. Sorgen trænger sig på og du føler dig hjælpeløs. Men i stedet for at gå til den første, den bedste bedemand, du møder på vejen, så lad os indhente en række tilbud for dig. Så kan du koncentrere dig om din sorg og være der for afdødes nærmeste.

Begravelse – Intet er mere væmmeligt end at skulle stå for en begravelse af en nær slægtning. Man har sine tanker alle andre steder end på alt det praktiske, der skal klares med bedemand, kiste og et sted at drikke kaffe efter begravelsen. I sådan en stund er det godt at kende sine venner og her kan vi tilbyde dig at indhente tilbud fra bedemænd i dit område. Så slipper du for at skulle ringe rundt til de lokale bedemænd, eller fare ind til en tilfældig og bagefter gå og spekulere over, om du kom til at give alt for meget for begravelsen.

Dyrlæge – De fleste går bare til den nærmeste dyrlæge, hvis deres kæledyr bliver sygt eller kommer ud for et uheld. Men ved større opgaver kan det faktisk godt betale sig at indhente tilbud fra flere forskellige dyrlæger. For dyrlæger har – ligesom mange andre erhverv – lov til at bestemme deres priser selv, så der kan være utrolig stor prisforskel fra dyrlæge til dyrlæge. Derfor giver det god mening at hente priser fra flere forskellige – og det kan vi hjælpe dig med her på hentpriser.dk

Fotograf – Skal du have taget billeder af dig selv eller billeder af en særlig begivenhed – billeder af dit søde dåbsbarn, af konfirmanden, til brylluppet eller den runde fødselsdag – bliver resultatet bedst, hvis du hyrer en professionel fotograf. De findes over hele landet, men mange af dem har oftest specialiseret sig i bestemte typer opgaver, så selv om du kan finde dem på nettet eller i lokaltelefonbogen, er det ikke sikkert, at de vil løse netop din opgave. Brug i stedet os til at finde den bedste fotograf til den bedste pris.

Køreskole – Skal du eller din søn eller datter have et kørekort, starter der et sandt mareridt med at finde den køreskole, der kan tilbyde den bedste pris på kortet. For markedet er rimelig uigennemskueligt og tit viser en god pris sig kun lige at dække de minimumskrav, der stilles til undervisningen, for at kunne gå op til køreprøve. Eller også viser vigtige dele af undervisningen at være noget, du skal tilkøbe ekstra. Tag alt besværet ud af at finde den rigtige kørelærer og hent priser gennem os.

Hentpriser.dk ©