Indhent 3-5 uforpligtende priser på mad ud af huset i Tølløse Vi matcher din forespørgsel med de bedste cateringfirmaer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 288.074 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anne skrev en bedømmelse af COSTA
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Ændrer hele tiden vores aftale, og har endt med at brænde mig af.
Simone skrev en bedømmelse af Snurre Transport…
for opgaven Privatflytning Åbyhø…
for opgaven Privatflytning Åbyhø…
Vi er ikke flyttet endnu, men al kommunikation har været rigtig fin og vi glæder os til at flytte med Snurre og hans team.
merete skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mie…
for opgaven Maler Jystrup Midtsj…
for opgaven Maler Jystrup Midtsj…
Vi hyrede Jannik tilbage i december måned til at pudse- opsætte væv og male hele vores nyerhvervede hus. Arbejdet skulle ske før vi flyttede ind. Jannik satte tidsrammen på fem arbejdsdage, hvilket passede os fint. Arbejdet blev påbegyndte d. 5. januar 2021. Over de næste tre måneder meldte han sig syg adskillelige gange, kunne ikke finde ledige dage mv. Nogle af de dage han kom, havde han sin kæreste og hendes teenage søster med, så de kunne male.( ingen af dem malere). Efter tre måneder erklærede han at arbejdet var færdigt. Vi gennemgik huset og fandt følgende fejl: - Alle døre klistrede til karmen. Formentlig som følge af forkert maling. - Malingen falder af vinduesrammerne når der tørres på dem ( aftalen var, at al træværk skulle grundrenses og males to gange - jeg oplevede ved selvsyn, at intet blev renset og træet blev kun malet en gang. Dette benægtede Jannik.) -Væggende er mange steder malet med en beskidt malerrulle, som har rullet støv, nullermænd og andet snavs op på væggene. -Der er dybe fuger i væggene, fordi pudset har trukket sig sammen og ikke er blevet slibet/pudset nok gange.. -Alle stikkontakter er fyldt med puds og maling. -Mange gulve har puds og malerpletter. Vi gennemgik huset med Jannik, og han kunne godt se de fejl og mangler vi påpegede, og ville finde en dag inden Påske, hvor han kunne udbedre fejlene. Siden har vi ikke hørt fra ham. Vi har skrevet fem gange og ringet adskillelige gange, uden respons. Jannik kan virke som en rar ung mand, men hans arbejde er urimelig ringe, og hans behandling af os som kunder har været skræmmende.
Björn skrev en bedømmelse af Martins Autohus…
for opgaven Bremser
for opgaven Bremser
Super hurtig, super gode priser og mega imødekommende personale. Kan VARMT anbefales !!!
Carsten skrev en bedømmelse af A.P Totalservice
for opgaven Brolægning Amager
for opgaven Brolægning Amager
De vendte ikke tilbage på første henvendelse
Jakob skrev en bedømmelse af Maler & Murer Hy…
for opgaven Maler Birkerød
for opgaven Maler Birkerød
Super flink. Godt jævnt resultat. Okay finish
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
9.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Slagtermester Flemming Gybel, 43404340 TølløseFå et tilbud !
Elverdamskroen, 43404340 TølløseFå et tilbud !

Mad ud af huset Tølløse

Mad ud af huset Tølløse er nemt at finde leverandører til, med denne nye portal. Du indtaster blot hvilken type mad du ønsker, hvor meget, hvor og hvornår, og herefter vil kokke og cateringfirmaer byde på din opgave

Er du på udkig efter priser på noget lækker mad ud af huset i Tølløse-området, så brug siden her til at indhente tilbud. Du modtager ofte tilbud den selvsamme dag som du har oprettet selskabet (festen), og husk på at alle tilbuddene er uforpligtende. Hvad end du er ude efter den billigste leverandør, eller noget mere kvalitet, kan du udnytte denne sides muligheder. Bor du uden for Tølløse, kan du stadig hente priser på mad ud af huset. Servicen er nemlig landsdækkende.

Hvor er det bedste og billigste mad ud af huset Tølløse?

Det er naturligvis en smagssag, når det kommer til mad. Alle har foskellige smag, så derfor er det svært at sige hvem der er den bedste madmor til mad ud af huset Tølløse. Dog har vi lavet et smart system, hvor man kan bedømme sin kok/leverandør, efter man har fået sin mad ud af huset. På den måde virker det som anbefalinger fra tidligere kunder i Tølløse, og man kan få et indtryk af hvem der er den bedste kok. Og man kommer ikke uden om, at referencer og anbefalinger er vigtigt i sådan en branche. Som kunde står man jo ofte på "bar bund" når man skal vælge. Så tøv ikke et sekund. Brug vores hjemmeside til at hente priser og tilbud på god og billig mad ud af huset Tølløse

Hentpriser.dk ©