Tjek priser fra køreskoler nær dig Find nemt en billig køreskole
 • Få tilbud her og nu
 • Spar tid og penge
 • Læs bedømmelser
Nye bedømmelser
Nicolas skrev en bedømmelse af OK - Se…
for opgaven Opsætning af lister…
for opgaven Opsætning af lister…
Opgaven blev løst som ønsket på bar…
Rasmus skrev en bedømmelse af Renokla…
for opgaven 3v lejl skal gøres i…
for opgaven 3v lejl skal gøres i…
Det var en frustrerende oplevelse,…
Simon skrev en bedømmelse af Autobox
for opgaven Undervognsbehandling
for opgaven Undervognsbehandling
fino
Martin skrev en bedømmelse af NK Male…
for opgaven Renovering/udskiftni…
for opgaven Renovering/udskiftni…
Fint arbejde.
lars skrev en bedømmelse af MyreExp…
for opgaven hvepse på loftet
for opgaven hvepse på loftet
Flink og venlig mand , men probleme…
Ahmed skrev en bedømmelse af Køge Un…
for opgaven Haster
for opgaven Haster
Bilen blev ridset. Plus jeg aldrig…
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
9.8
nr 3 i kategorien Dyrlæge
nr 3 i kategorien Dyrlæge
9.5
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
9.5
nr 1 i kategorien Vinduespudsning
nr 1 i kategorien Vinduespud…

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Køreskole

Når man fylder 18 år, så skynder de fleste af os ud på en køreskole for at få et kørekort. Imidlertid er kørekort priser ganske høje, og når man er ung kan det være svært at betale. Her på sitet, kan du se priser fra køreskoler i Danmark, og du kan dermed finde en billig køreskole. Du kan også oprette en opgave i systemet, og lade køreskolerne byde ind med tilbud. Du kan både hente tilbud på motorcykelkørekort, almindelig kørekort, eller generhvervelse.

Derudover skal du naturligvis også sikre dig, at din kørekortuddannelse har en tilfredsstillende kvalitet, da pointen med uddannelsen jo er, at du skal lære at køre bil. Dette gør, at mens pris bestemt er en af de vigtigste faktorer, så skal du også undersøge, hvorvidt køreskolen kan levere undervisning på et tilfredsstillende niveau. Dette kan du tjekke ved at læse bedømmelser af køreskoler, som du også finder på sitet her.

Billig køreskole

Søger du en billig køreskole, så klik videre til næste side hvor du kan sammenligne priser på kørekort. Du kan se køreskolerne prislister, og så kan du blot vælge den billigste. Vær dog opmærksom på, at vores brugere har skrevet anmeldelser af de forskellige trafikskoler, og det er en god ide at vælge en køreskole med gode bedømmelser, fremfor bare at vælge den billigste.

Et kørekort til personbil kaldes også for et Kategori B kørekort. Uddannelsen for denne slags kørekort er standardiseret og vil i opbygning være den samme, uanset hvilken køreskole du måtte vælge. Minimumskravene for Kørekort B (alm kørekort) er:

 • 29 lektioner i teori.
 • 15 lektioner på vej.
 • 4 lektioner på kravlegård.
 • 1 lektion i mørkekørsel.
 • 4 lektioner i køreteknik (glatbane)

Disse punkter er det absolutte minimum man skal gennemføre. Kan man bestå med blot at have gennemført disse punkter, vil kørekortet naturligvis blive meget billigere.

Motorcykelkørekort (MC Kørekort) kommer i tre varianter, som hver giver tilladelse til at køre en forskellig størrelse motorcykel. Prisen for et motorcykelkørekort, er nogle gange en anelse højere end et almindeligt kørekort, men ikke meget. Brug vores service til at finde et billigt motorcykelkørekort. Minimumskravet for kørekort A (til stor motorcykel er:

 • 29 lektioner i teori
 • 12 kørelektioner på vej
 • 4 lektioner i kravlegård
 • 1 lektion i mørkekørsel
 • 5 lektioner i køreteknik

Igen vil du kunne alt i alt få et billigere MC kørekort, hvis du kan bestå med minimum undervisning.

En kørekortuddannelse vil starte med teorilektionerne. Efter nogle få uger vil man så starte på et køreteknisk anlæg, hvorefter man skal ud og forsøge sig på rigtige veje. Din kørelærer vil være med dig på alle disse turer, så at der ikke sker nogen ulykker under optræningsperioden.


Kørekort priser

Prisen for at tage et kørekort på en køreskole er noget, som fastsættes af den enkelte skole. Udbuddet af køreskoler i Danmark er ganske stort, hvorfor du også vil være i stand til at kunne finde betydelige prisudsving fra den dyreste køreskole og ned til den billigste.

Typisk vil prisen for et Kategori B kørekort på en dansk køreskole ligge på mellem 9000 og op imod 13.000 kroner. Dette gælder hele pakken med teoritimer og kørsel på køreteknisk anlæg og rigtig vej.

De fleste køreskoler har nogle lovpakke priser (altså prisen for det mindste lovmæssige undervisningskrav), og mange mennesker kan også bestå en køreprøve blot ved at tage minimumskravet. Dog skal du altid spørge hvad prisen pr ekstra køretime er, da du ikke kan være sikker på at bestå køreprøven første gang.


Køreskolernes firmaprofiler

Køreskolebranchen kan være en lidt broget branche, og det er derfor vigtigt at ”se sig for”, når man vælger køreskole og kørelærer. Valget skal selvfølgelig afhænge af netop dit behov. Har du brug for et kørekort til personbil, kan du vælge køreskolen, der koncentrerer sig om dette. Har du derimod brug for et kørekort til taxa, lastbil, bus, trailer, påhæng eller handicapbil, så vil du ofte skulle vælge en større køreskole. Køreskolernes firmaprofiler er vidt forskellige.

Nogle køreskoler lægger med rette stor vægt på kemien mellem dig og din kørelærer, og de holder derfor gratis informationsaftener, hvor du kan fornemme, om du vil kunne få et godt samarbejde med stedets kørelærere. Det er vigtigt, at du følger dig meget tryg, så bliver din indlæring optimal og kørsel en positiv oplevelse fra starten. Andre firmaer reklamerer med, at en stor procent af deres elever består både køre- og teoriprøverne første gang. Hos sådan et firma kan der være tid og penge at spare. Der findes også grønne køreskoler, der lægger stor vægt på at lære dig at køre miljø- og energirigtigt. Lægger miljøet dig på sinde, så kan du vælge et firma med samme interesse og værdisæt. En del køreskoler vil ofte også være behjælpelige og hente dig ikke blot på din bopæl, men på dit arbejde eller dit uddannelsessted. Der er altså en del at forholde sig til, når den rette kørelærer skal vælges.

På Hentpriser.dk kan du finde en lang række firmaprofiler, og du kan, når du laver din opgavebeskrivelse her på sitet, være meget præcis i din efterspørgsel, så du får de mest relevante tilbud og finder det bedste match, både hvad profil, kompetencer og pris angår. Læs også andre kunders bedømmelser af køreskolernes service. Vi ønsker dig god fornøjelse med erhvervelsen af kørekortet.

Hentpriser.dk ©