Hjælp til brugere

Din Opgave

Ja, gå ind på den pågældende opgave og klik på "Vis Opgave". Her kan du redigere.

Log ind på hentpriser.dk, og tryk på ”Luk Opgave”. Herefter vil du ikke modtage flere henvendelser på opgaven.

Hvis du vil lukke opgaven fordi du har valgt et firma, skal du klikke på "Vælg Firma"-knappen (ved siden af det pågældende firma). Herefter bliver opgaven lukket.

Systemet sender dig en SMS når der kommer et nyt bud på din opgave. Du kan afmelde dette ved at logge ind, og fjerne fluebenet i boksen "SMS".

Du skal logge ind for at se de firmaer/fagfolk, som har afgivet pris på din opgave. Har du glemt din adgangskode, kan du få den tilsendt på mail ved at klikke her.

Når du er logget ind, klikker du blot på den pågældende opgave, og herefter kan du se de forskellige firmaer samt deres bud.

Valg af leverandør

Hvis du ønsker at reklamere det udførte arbejde, skal du henvende dig direkte til firmaet. Selve udførelsen af opgaven er 100% et anliggende mellem dig og firmaet, og det er ligeledes firmaet som fakturerer dig. Hentpriser.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl og mangler.

Du bestemmer selv hvilket firma du vil vælge. Du kan godt vælge flere firmaer til samme opgave. Vi anbefaler, at du træffer dit valg ud fra de kunde-bedømmelser, som firmaerne har på deres profil. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af hentpriser.dk, og fungerer dermed som uafhængige referencer.

På firmaernes individuelle profilside, kan du se informationer om firmaets forsikringsforhold, medlemskaber i brancheforeninger, og meget mere. Disse informationer kan ligeledes hjælpe dig med at beslutte hvem du vælger.

Nej. Alle priser og tilbud er uforpligtende.

Log ind på hentpriser.dk, og klik på den pågældende opgave. Klik herefter på den grønne knap "Vælg firma" ud for det givne firma. Det er vigtigt, at du vælger firmaet gennem hjemmesiden, og ikke udenom.

Bedømmelser

Du skal logge ind for at se firmaernes bedømmelser. Du kan logge ind via hjemmesiden, eller klikke på et link i en af de mails vi sender.

Ved at klikke på hvert enkelt firma, kan du se samtlige bedømmelser som det har fået, og du kan se kundernes kommentarer til bedømmelserne

Før du kan bedømme, skal du sørge for at have valgt firmaet gennem hjemmesiden. Dette gør du ved at logge ind, og trykke på "Vælg firma". Herefter ser du en blå knap ”Bedøm Firma”. Bemærk, du kan kun bedømme det/de firmaer, som du har valgt til at udføre opgaven.

Ja, log ind og tryk på ”Support”. Her kan du skrive til os og fortælle hvad du gerne vil ændre.

Dine personlige oplysninger

Ja, alle dine personlige oplysninger (navn, tlf-nr og email) bliver krypteret og lagret på en privat server.

Dit brugernavn er din email-adresse. Din adgangskode kan du nulstillevia email ved at klikke her: Glemt Adgangskode.

Hentpriser.dk ©