Hjælp til brugere

Generelt

Ja priserne er angivet inkl moms

Nej, det er helt gratis at hente priser på sin opgave.

Ja, klik på knappen spørg en fagmand. Her kan du stille spørgsmål af teknisk/faglig karakter, omkring din opgave. Du får svar via mail.

Hvis dit spørgsmål omhandler brug af hjemmesiden, kan du får svar på dine spørgsmål her.

Din Opgave

Ja, gå ind på den pågældende opgave og klik på "Vis Opgave". Her kan du redigere.

Log ind på hentpriser.dk, og tryk på ”Luk Opgave”. Herefter vil du ikke modtage flere henvendelser på opgaven.

Hvis du vil lukke opgaven fordi du har valgt et firma, skal du klikke på "Vælg Firma"-knappen (ved siden af det pågældende firma). Herefter bliver opgaven lukket.

Systemet sender dig en SMS når der kommer et nyt bud på din opgave. Du kan afmelde dette ved at logge ind, og fjerne fluebenet i boksen "SMS".

Du skal logge ind for at se de firmaer/fagfolk, som har afgivet pris på din opgave. Har du glemt din adgangskode, kan du få den tilsendt på mail ved at klikke her.

Når du er logget ind, klikker du blot på den pågældende opgave, og herefter kan du se de forskellige firmaer samt deres bud.

Kommunikation med leverandører

Når du er logget ind på siden, kan du se en liste med alle firmaer som har budt ind på din opgave. Ved at klikke på hvert enkelt firma, kan du sende beskeder til vedkommende.

Du kan også klikke på "Ring mig op"-knappen, hvis du ønsker telefonisk kontakt, eller du kan selv ringe firmaerne op.

Ja, log ind for at se listen over firmaer som har henvendt sig. Ved at klikke på hvert enkelt firma, kan du se deres tlf-nummer.

Valg af leverandør

Du bestemmer selv hvilket firma du vil vælge. Du kan godt vælge flere firmaer til samme opgave. Vi anbefaler, at du træffer dit valg ud fra de kunde-bedømmelser, som firmaerne har på deres profil. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af hentpriser.dk, og fungerer dermed som uafhængige referencer.

På firmaernes individuelle profilside, kan du se informationer om firmaets forsikringsforhold, medlemskaber i brancheforeninger, og meget mere. Disse informationer kan ligeledes hjælpe dig med at beslutte hvem du vælger.

Nej. Alle priser og tilbud er uforpligtende.

Log ind på hentpriser.dk, og klik på den pågældende opgave. Klik herefter på den grønne knap "Vælg firma" ud for det givne firma.

Bedømmelser

Du skal logge ind for at se firmaernes bedømmelser. Du kan logge ind via hjemmesiden, eller klikke på et link i en af de mails vi sender.

Ved at klikke på hvert enkelt firma, kan du se samtlige bedømmelser som det har fået, og du kan se kundernes kommentarer til bedømmelserne

Før du kan bedømme, skal du sørge for at have valgt firmaet gennem hjemmesiden. Dette gør du ved at logge ind, og trykke på "Vælg firma". Herefter ser du en blå knap ”Bedøm Firma”. Bemærk, du kan kun bedømme det/de firmaer, som du har valgt til at udføre opgaven.

Når en bedømmelse først er afgivet, kan den ikke ændres.

Dine personlige oplysninger

Ja, alle dine personlige oplysninger (navn, tlf-nr og email) bliver krypteret og lagret på en privat server. Ingen firmaer får adgang til dine personlige oplysninger, medmindre du aktivt vælger at frigive dem.

Dit brugernavn er din email-adresse. Din adgangskode kan du nulstillevia email ved at klikke her: Glemt Adgangskode.

Hentpriser.dk ©