Modtag tilbud fra fotografer i Ballerup Indtast dine ønsker og få priser nu
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 238.319 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Brian skrev en bedømmelse af Danee Auto
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
:thumbsup:
Helene skrev en bedømmelse af Go Express
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Alt gik fint
Rami skrev en bedømmelse af Go Express
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Alt gik som planlagt!
Maria skrev en bedømmelse af Go Express
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Alt gik som smurt! Jeg kan klart anbefale både ift. service og pris
Daniel skrev en bedømmelse af Lehman Multiserv…
for opgaven Privatflytning Vande…
for opgaven Privatflytning Vande…
Virkelig god flytteoplevelse. Meget professionelt og til tiden. Fair pris. Lehman Multiservice får topkarakterer herfra.
Saxeriet skrev en bedømmelse af Malercompany
for opgaven Maler Frederikssund
for opgaven Maler Frederikssund
Alt er meget tilfredsstillende, så vi bruger gerne Malercompany igen næste gang... :O)
Bedste virksomheder
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
9.8
nr 1 i kategorien Dyrlæge
nr 1 i kategorien Dyrlæge
8.0
nr 2 i kategorien Fotograf
nr 2 i kategorien Fotograf
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Bissø & Christensen, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Nemfoto.dk, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Trustrup-Foto, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Mikro-Tegn A/S, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Det Kreative Fotografi, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Victors Digital Imaging v/Anders Jose Victor, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Fotograferne.com, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Maya Productions, 27502750 BallerupFå et tilbud !

Fotograf Ballerup

En god og billig fotograf Ballerup kan du få priser fra via vores webportal for prissammenligning. Du indtaster blot dine ønsker, og herefter vil fotografer i Ballerup og omegn byde på din opgave, kvit og frit.

En fotograf i Ballerup kan du finde ved blot at udfylde spørgeskemaet, hvorefter professionelle fotografer afgiver tilbud på din fotografering. Hvad end du søger en portrætfotograf til dit bryllup, en fotograf til din konfirmation eller måske en budoir-fotograf, så kan du hente uforpligtende priser via denne hjemmeside. Alle de henvendelser du modtager er ikke-bindende, og du forbliver anonym indtil du eventuelt har valgt en fotograf via sitet.

Hvor finder man fotografering Ballerup?

Du søger sikkert en fotograf Ballerup, men om du bor i Ballerup eller i en anden by, er ligegyldigt. Vi har profesionelle fagfolk tilknyttet fra hele Danmark, så der skal nok også være en som kan lave fotografering Ballerup efter dine behov. Det billigste er naturligvis ofte, hvis fotografen bor i nærheden af dig, da han/hun dermed ikke skal bruge penge på kørsel. Dog vil mange fotografer gerne køre langt for en god opgave, og derfor modtager du sikkert også tilbud fra fotografer uden for Ballerup. Fotografering er noget man selv kan gøre, men det bliver altid en tand bedre hvis man hyrer en professionel. Derfor har vi lavet denne side, så man nemt kan finde en fotograf Ballerup.

Så hvis den står på konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller anden festivitas, så kan du trygt få uforpligtende priser lige her. Vi gør en dyd i at servicere forbrugere mest muligt, og vores mission er at skabe gennemsigtighed når folk indhenter tilbud. Bemærk, at hjemmesiden også formilder tilbud i mange andre Brancher. Klik dig lidt rundt og se firmaernes prislister på deres profilsider.

Kan jeg modtage priser fra en billig fotograf Ballerup?

Ja. Du kan modtage priser fra billige fotografer i Ballerup allerede i dag. Du kan modtage priser på alt fra portrætter, bryllup, konfirmation, babybilleder og alt andet slags fotografering. Du bestemmer selv om du vælger en dyr, eller om du vil satse på en af de lidt billigere leverandører. Du kan læse deres anbefalinger fra andre brugere under deres profil. Ligeledes kan du selv bedømme, efter opgaven er udført. Hører du til dem som gerne selv vil tage kontakt, er du også meget velkommen til at gribe telefonen, og ringe dem op. Men du opnår de bedste priser, hvis du bruger systemet som det er tiltænkt, og finder en fotograf Ballerup ved at oprette en opgave i systemet.

Husk på, at prisen for fremkaldelse af billeder også varierer hos de forskellige udbydere, så husk at få det hele med i tilbuddet. Rigtig god fornøjelse.

Eksempler

Bryllup
Bryllupsbilleder lørdag d. 26 September 2015. Der skal tages de klassiske billeder efter vielsen af brud og brudgom. Vi skal have billederne elektronisk. Billederne skal tages udendørs i Måløv.
2750 - Ballerup
Portrætfotos 2 personer
2750 - Ballerup
Bryllup
Billeder under vielsen, efter vielsen og på en lokation. Evt. også ved receptionen
2750 - Ballerup
Video og billeder til bryllup
Gode billede minder fra bryllup og brudepar billeder i naturen, samt video optagelse af selve brylluppet
2750 - Ballerup
Billeder i kirke og udendørs foto efterfølgende.
Ønsker billeder i kirke + fælles billede af alle gæster foran kirken. Efterfølgende billeder udendørs. Ønsker billederne digitalt.
2750 - Ballerup
portræt billeder af 10 personer på firmaet
2750 - Ballerup
Famileportræt
Min 2 sønner og jeg vil gerne give mor/kone et portrætfoto i 50 års gave. Vi havde forestillet os et foto af os alle 3 samlet samt et billede af hver af drengene. Tænker umiddelbart de 2 single protræt i str. A4, familiebilledet må gerne være lidt større. Gaven skal gives fredag d. 8 Juni, p.g.a. forskellige arbejdstider har vi desværre kun muligheder de næste 2 lørdage ( d. 26 maj og 2. juni)
2750 - Ballerup
Bryllup - under vielsen og første del af receptionen.
Vi skal vies i Hareskoven og holde reception på en naturgrund der støder op til Harreskoven - beliggende på Tranemosevej i Ballerup. Vi ønsker billeder under vielsen efterfulgt af nogle billeder taget i skoven og så når vi ankommer til receptionen. Sammenlagt ca. et par timer.
2750 - Ballerup
Portrætbilleder til afdeling i Nets
Hej, Jeg kommer fra Nets i Ballerup. Jeg ønsker at få taget portrætfotos af alle i min afdeling, dvs. ca. 24 mennesker. Jeg forestiller mig at fotografen kommer herud, sætter op, og så kommer vi hver især ned og får taget et portrætbillede hver. Det bliver højst sandsynligt over to eller tre dage, så alle har mulighed for at få det gjort. Der ønskes derudover billedbehandling og elektronisk overførsel.
2750 - Ballerup
Portræt
Hej Så er det igen tid til fotografering af min store søn. Hvilken pris tager du for skolefoto portræt print i sort/hvid for: 2 stk 18x24 4 stk 13x18 4 stk 10x15 Med venlig hilsen Katja Schønbech
2750 - Ballerup
Hentpriser.dk ©