Modtag online tilbud fra fotografer Insend opgave og få tilbud nu
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.807 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Fotograf

På vores hjemmeside har vi gjort det nemt og overskueligt at sammenligne fotograf priser. Du kan tjekke priser her, hvad end du søger en top-professionel, eller du blot ønsker at finde en billig fotograf.

Skal et særligt øjeblik foreviges, så er det aldrig en dårlig ide at få hjælp af en professionel fotograf. En fotograf vil her sørge for, at specielle øjeblikke i dit liv bliver afbilledet på flot og elegant vis. Prisen på fotografering afhænger blandt andet af, hvor mange og hvor store billeder du ønsker, og hvorvidt billedet skal lamineres eller ej. Oftest betaler man et honorar til fotografen, og herefter betaler man pr fotografi som skal printes.

Tilbud fra fotograf

Er du i tvivl om hvad det koster, og orker du ikke at ringe rundt for at spørge om priser? Indtast din opgave, og modtag tilbud fra fotografer inden for få timer. Man modtager typisk 3-5 tilbud, og det er gratis og uforpligtende at bruge servicen.

Find en dygtig billig fotograf

Ved at klikke videre, kan du se prislister fra både dyre og billige fotografer i dit område. Nogle tilbyder pakkepriser, hvor man får et samlet produkt til en billig penge. Andre tager sig betalt pr timeløn, og pr billede som skal printes. Du kan blandt andet tjekke:

  • Priser fra byllupsfotografer
  • Priser fra børnefotografer
  • Priser fra dåbsfotograf
  • Priser fra fotograf til konfirmation
  • Priser fra fotografer til andre festlige lejligheder (fx polterabend eller lign.)
  • Budoir (frække billeder)

Nu om stunder har alle  deres eget kamera, mobiltelefon eller smartphone, som de bruger til at tage billeder med. Derfor kan man helt glemme værdien i, at have en fysisk billedebog som man kan slå op i.

Imidlertid kan det stadigvæk være en god ide at anvende en professionel til de mere specielle og særlige øjeblikke af ens liv. En fotograf er i denne sammenhæng en fagmand, som vil kunne give dig et langt bedre resultat, end hvis du eller dine familie og venner selv tog billederne. Samtidig så har fotografer også dyrere og bedre kameraer og alt det nødvendige udstyr til at sikre, at slutproduktet bliver af en højere kvalitet, end hvis man selv stod med kameraet.

Ydermere er der efterhånden noget nostalgisk over, at få fremkaldt sine billeder fysisk. De billeder man har på telefonen kigger man sjældent på, og de går i glemmeboen. Men en billedebog som kan hives ned fra hylden kan skabe stor glæde og affektionsværdi i mange mange år.

Mange vælger stadigvæk at få fremkaldt billeder professionelt, når det kommer til de traditionelle portrætfotos af individer, par eller grupper. Disse bruges ofte til at komme op på væggen, men kan selvfølgelig også anvendes til mere praktiske forhold såsom pas og kørekort.

Derudover kan du også få en fotograf ud og tage billeder i forbindelse med en ”live” begivenhed. Således ser man ofte, at folk bestiller fotografer til at komme ud til brylluper, sølvbrylluper, konfirmationer, barnedåbe, konferencer, koncerter, julefrokoster og lignende store events.

Få priser fra trykkerier her

Hvad koster en fotograf?

Der findes i Danmark et meget stort antal fotografer, og prisen vil selvfølgelig svinge imellem de enkelte forhandlere. Dette er samtidig også årsagen til, at du bør foretage en smule research, før du lægger dig fast på en fotoforretning.

Dog vil prisen typisk afhænge af, hvor mange billeder du ønsker, hvor store de skal være, og hvor høj en kvalitet du er interesseret i. Derudover spiller det også ind på prisen, hvorvidt du ønsker, at dine billeder skal lamineres, og om de skal være i farver eller sort-hvid.

Forventningsafklaring

Det er vigtigt, at din opgavebeskrivelse på Hentpriser.dk er grundig og præcis. Jo mere grundig du beskriver din opgave, jo flere tilbud vil du få. Sørg for at studere relevante firmaers profiler, så du får et indtryk af fotografens uddannelse, erfaring og foretrukne genrer og virkemidler. De fleste fotografer arbejder med en bred vifte af de mest populære genrer og stilarter. Dog foretrækker nogle fotografer at arbejde med bl.a. studieportrætter, reklame- og produktbilleder, events eller milepæle i privatlivet. Den enkelte fotograf vil desuden typisk have en forkærlighed for enten klassiske eller moderne-eksperimenterende fotografier. Der er også stor forskel på, hvilke positioner og vinkler fotografen hyppigst arbejder, og hvorrdan billederne efterbehandles.

I dag spiller efterbehandlingen af billederne en meget stor rolle, eftersom der er så mange tekniske virkemidler til rådighed. Nogle fotografer arbejder eksempelvis meget med farveforstærkning, så resultatet måske ikke bliver helt virkelighedstro, men måske mere effektfuldt, fortolkende og kunstnerisk. I dag kan der også manipuleres meget med den fotograferedes udseende, idet fx ar på huden kan fjernes, tænder gøres hvidere osv.

Husk, at de forskellige udbydere har forskellige priser når det kommer til fremkaldelse af billeder. Her skal du være opmæksom på, om prisen er inklusive eller eksklusive fremkaldelse.

Sørg for at lave en forventningsafklaring, når du taler dem som du overvejer at bruge. Skal du bruge en til at fotografere en bryllupsfest fx, så vil det være en skam, hvis du ikke har valgt den rette fotograf, eftersom øjeblikket selvsagt aldrig kommer igen. Dette er den dygtige og professionelle fotograf selvfølgelig bevidst om og vil desuden kunne vejlede om priser og virkemidler.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde lige netop den fotograf på Hentpriser.dk, der kan forevige dit særlige øjeblik eller dine kære. Fotografer skaber minder, og de er dyrebare.

Hentpriser.dk ©