Find nemt en billig bogholder nær dig Se priser fra bogholdere i dit område
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 324.800 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Michael skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
.
Sofie skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtig og nem fragt
Helle skrev en bedømmelse af Jysk Flytte Serv…
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Det gik fint :)
Allan skrev en bedømmelse af MT Elektric
for opgaven Elektriker Værløse
for opgaven Elektriker Værløse
Flink fyr. God til at informere undervejs om bestilling af materialer, leveringstider osv. Absolut anbefalelsesværdig.
Susanne skrev en bedømmelse af Ølholm Suvo & Au…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fin behandling
Karina skrev en bedømmelse af Alliance Service…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Aftale blev annulleret. Vi kunne ikke blive enige om pris.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Fotograf
nr 1 i kategorien Fotograf
8.0
nr 11 i kategorien Botox og fillers
nr 11 i kategorien Botox og f…
8.0
nr 1 i kategorien Advokat
nr 1 i kategorien Advokat
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Bogholder

En bogholder er en af de faste stillinger i enhver virksomhed. Samtidig så er en bogholder også en rigtig vigtig stilling, fordi at han/hun har det forkromede overblik over din virksomheds økonomi. Af samme årsag så er det vigtigt, at man får besat denne stilling med en kompetent og veluddannet medarbejder med en sikker hånd inden for økonomistyring, og samtidig skal prisen naturligvis også være i orden. Find en freelance bogholder i dag, og hent priser lige her, helt gratis.

Hvad arbejder en freelance bogholder med?

En bogholder er typisk lidt af en multitasker, som arbejder med en række forskellige projekter. Dette er krævende og indebærer, at bogholderen på den ene side skal holde styr på en masse forskellige arbejdsopgaver, men samtidig også skal have den præcision og omhyggelighed, som bør kendetegne alt arbejde med udgifter og indtægter.

Bogholder priser kan variere meget. Nogle tager et fast beløb pr år, andre tager en pris pr bilag der skal bogføres i virksomheden.

En af de typiske opgaver, som en freelance bogholder beskæftiger sig med, er i forbindelse med at udsende fakturaer, og at holde styr på virksomhedens bilag. Herefter skal omsætningen bogføres og momsen betales samtidig med, at bogholderen skal holde styr på, at kunden betaler sit udestående før forfaldsdatoen. Så frem at debitor ikke betaler til tiden, så skal bogholderen som regel ud og rykke efter betalingen.

Udover alle indtægter så skal bogholderen også holde styr på alle virksomhedens udgifter. Alle udgifter skal bogføres samtidig med, at de skal indregnes i det samlede momsregnskab, som din bogholder også er ansvarlig for. Alle momsregistrerede virksomheder skal føre momsregnskab og indberette og betale moms til tiden hos Skat.

Endelig vil din bogholder også håndtere alt arbejdet med hensyn til udbetaling af løn. Glade og tilfredse medarbejdere er naturligvis afhængig af en god løn, og at den ikke mindst kommer til tiden. I denne situation så er det vigtigt at have en dygtig og omhyggelig bogholder ved rorpinden, som sikrer, at lønnen altid bliver udbetalt på den rigtige dato.

Hvis bogholderen er freelance, betyder det at han også varetager opgaver fra andre firmaer end dit. Hvis han ikke er freelance, betyder det, at han udelukkende arbejder for din virksomhed. Man opnår ofte en lavere samlet pris og et bedre tilbud, ved at vælge freelance fremfor fastansættelse.


Hvad koster en billig bogholder?

En bogholders timepris er noget, som aftales mellem virksomheden og den ansatte bogholder. Hvor meget bogholderen skal have i løn vil naturligvis afhænge af, hvor stor en erfaring han/hun har inden for sit erhverv. Derudover spiller det også ind på lønnen, hvor stort et ansvar bogholderen har for din virksomheds daglige økonomistyring. En billig bogholder er i dag nemmest at finde via nettet.

 

Hentpriser.dk ©