Indhent 3 priser fra forskellige køreskoler i Sønderborg og omegn Indtast dine ønsker, og modtag online priser på dit kørekort
  • Få tilbud her og nu
  • Spar tid og penge
  • Læs bedømmelser
test
Admin…
Mark L…
Ingen bedømmelser
sef
Ingen bedømmelser
Pn-Aut…
Ingen bedømmelser

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Køreskole Sønderborg

Leder du efter gode priser fra køreskoler i Sønderborg? I så fald behøver du ikke lede længere. Hentpriser.dk sender din opgave i udbud blandt forskellige køreskoler i Sønderborg, og du kan vælge det billigste kørekort af de 3.

Er jeg forpligtet til at vælge en af jeres køreskoler i Sønderborg?

Nej. Alle priser du modtager er uforpligtende. Køreskolerne sender deres bedste bud, men du behøver ikke acceptere. Bor du uden for Sønderborg, er du ligeledes velkommen til at indhente tilbud via sitet her. Vi har nemlig køreskoler i hele landet, så du kan også tage dit kørekort uden for Sønderborg.

Kørekort Sønderborg pris

Et kørekort i Sønderborg kan koste alt fra 6.000 kr og op til over 12.000 kr. Det afhænger af flere faktorer, såsom hvilken type kørekort (MC Kørekort, A-kørekort, B-kørekort osv). Samtidig afhænger det naturligvis af, hvor mange køretimer du skal bruge. Lovpakke på kørekort Sønderborg er det minimumskrav som lover siger man skal have, og den fås typisk til omkring 10.000 kr. På listen nedenfor finder du de køreskoler vi har i Sønderborg, og du kan kontakte dem direkte hvis du ønsker. Du får dog billigere priser hvis du indhenter tilbud gennem vores system.

Billig køreskole Sønderborg

De fleste er naturligvis på udkig efter en billig køreskole Sønderborg. Normalt kan en køreskole/trafikskole godt give faste priser, men det er betinget af at man klarer prøven med et vist antal køretimer og teoriundervisning. Overskrider man dette, bliver det dyrere da kørelæreren skal bruge flere timer, og så endte man måske alligevel ikke med den billigste køreskole.

Virksomheder

Gennemsnitlig bedømmelse/anbefaling for koereskole i Sønderborg: 0 ud af 5, baseret på 0 bedømmelser.

Kørelærer Jan Wilhelmsen, 6400
Citykøreskolen I/S, 6400
Kørelærer Pernille Rasmussen Pernille Sejten Rasmussen, 6400

Eksempler

Kørekort6400 - Sønderborg
KørekortJeg er på udkig efter et kørekort, som ikke koster over 12,000 men gerne mindre. Self hvis jeg kun består - jeg fylder 18 om tre måneder. - Vil gerne betale halvdelen når jeg starter og halvdelen når jeg slutter. 6400 - Sønderborg

Hvordan virker Hentpriser?

Vælg kategori, og indtast din opgave

Fagfolk byder ind på din opgave

Sammenlign tilbudene, og vælg det bedste