Advokat Bedemand Mad og Fest Transport & Opbevaring IT & Medier Håndværk & Byggeri Rengøring & Tekstiler Revisor & Bogholder Ejendomsmægler Finans & Forsikring Undervisning Sund & Smuk Ferier & Rejser Biler & Reparation Dyrlæge Tandlæge

Indtast dine ønsker, og modtag priser fra køreskoler nær dig Lokale køreskoler byder på din opgave, helt gratis

  • Få prissat din opgave, helt gratis
  • Læs bedømmelser af fagfolk
  • Spar tid og penge på din opgave
  • Opret opgave på 1 minut
  • Modtag tilbud allerede i dag
  • Alle tilbud er gratis og uforpligtende

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Når man fylder 18 år, så skynder de fleste af os ud på en køreskole for at få et kørekort. Imidlertid er det som regel også en ganske bekostelig omgang at tage en sådan uddannelse. Dette betyder, at du med fordel kan lave noget research omkring priser, før du lægger dig fast på denne eller hin køreskole.

Derudover skal du naturligvis også sikre dig, at din kørekortuddannelse har en tilfredsstillende kvalitet, da pointen med uddannelsen jo er, at du skal lære at køre bil. Dette gør, at mens pris bestemt er en af de vigtigste faktorer, så skal du også undersøge, hvorvidt køreskolen kan levere undervisning på et tilfredsstillende niveau.

Hvad består en køreskole-uddannelse af?

Et kørekort til personbil kaldes også for et Kategori B kørekort. Uddannelsen for denne slags kørekort er standardiseret og vil i opbygning være den samme, uanset hvilken køreskole du måtte vælge.

En kørekortuddannelse til Kategori B skal bestå af 29 teorilektioner. Derudover skal du også have fire lektioner på køreteknisk anlæg og fire lektioner på en manøvrebane. Endelig skal du også have 16 kørelektioner ude på rigtig vej.

Disse antal lektioner er det absolutte minimum, når du ønsker at få et kørekort. Hvis din kørelærer vurderer, at du har brug for flere timer, så er det kørelærerens pligt at sørge for, at du får det. Kørelæren må i denne sammenhæng ikke indstille eleven til køreprøve, før han/hun har opnået de nødvendige færdigheder.

En kørekortuddannelse vil starte med teorilektionerne. Efter nogle få uger vil man så starte på et køreteknisk anlæg, hvorefter man skal ud og forsøge sig på rigtige veje. Din kørelærer vil være med dig på alle disse turer, så at der ikke sker nogen ulykker under optræningsperioden.


Hvad koster det at gå på køreskole?

Prisen for at tage et kørekort på en køreskole er noget, som fastsættes af den enkelte skole. Udbuddet af køreskoler i Danmark er ganske stort, hvorfor du også vil være i stand til at kunne finde betydelige prisudsving fra den dyreste køreskole og ned til den billigste.

Typisk vil prisen for et Kategori B kørekort på en dansk køreskole ligge på mellem 9000 og op imod 13.000 kroner. Dette gælder hele pakken med teoritimer og kørsel på køreteknisk anlæg og rigtig vej.

Hvordan virker Hentpriser?

Vælg kategori, og indtast din opgave

Fagfolk byder ind på din opgave

Sammenlign tilbudene, og vælg det bedste