Tjek priser fra køreskoler nær dig Find nemt en billig køreskole
 • Få tilbud her og nu
 • Spar tid og penge
 • Læs bedømmelser
Mark L Samso…
Balle Trafik…
Grindsted Kø…
Gittes-kores…
Søgaards Kør…

Hvorfor bruge Hentpriser?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Køreskole

Når man fylder 18 år, så skynder de fleste af os ud på en køreskole for at få et kørekort. Imidlertid er kørekort priser ganske høje, og når man er ung kan det være svært at betale. Her på sitet, kan du se priser fra køreskoler i Danmark, og du kan dermed finde en billig køreskole. Du kan også oprette en opgave i systemet, og lade køreskolerne byde ind med tilbud. Du kan både hente tilbud på motorcykelkørekort, almindelig kørekort, eller generhvervelse.

Derudover skal du naturligvis også sikre dig, at din kørekortuddannelse har en tilfredsstillende kvalitet, da pointen med uddannelsen jo er, at du skal lære at køre bil. Dette gør, at mens pris bestemt er en af de vigtigste faktorer, så skal du også undersøge, hvorvidt køreskolen kan levere undervisning på et tilfredsstillende niveau. Dette kan du tjekke ved at læse bedømmelser af køreskoler, som du også finder på sitet her.

Billig køreskole

Søger du en billig køreskole, så klik videre til næste side hvor du kan sammenligne priser på kørekort. Du kan se køreskolerne prislister, og så kan du blot vælge den billigste. Vær dog opmærksom på, at vores brugere har skrevet anmeldelser af de forskellige trafikskoler, og det er en god ide at vælge en køreskole med gode bedømmelser, fremfor bare at vælge den billigste.

Et kørekort til personbil kaldes også for et Kategori B kørekort. Uddannelsen for denne slags kørekort er standardiseret og vil i opbygning være den samme, uanset hvilken køreskole du måtte vælge. Minimumskravene for Kørekort B (alm kørekort) er:

 • 29 lektioner i teori.
 • 15 lektioner på vej.
 • 4 lektioner på kravlegård.
 • 1 lektion i mørkekørsel.
 • 4 lektioner i køreteknik (glatbane)

Disse punkter er det absolutte minimum man skal gennemføre. Kan man bestå med blot at have gennemført disse punkter, vil kørekortet naturligvis blive meget billigere.

Motorcykelkørekort (MC Kørekort) kommer i tre varianter, som hver giver tilladelse til at køre en forskellig størrelse motorcykel. Prisen for et motorcykelkørekort, er nogle gange en anelse højere end et almindeligt kørekort, men ikke meget. Brug vores service til at finde et billigt motorcykelkørekort. Minimumskravet for kørekort A (til stor motorcykel er:

 • 29 lektioner i teori
 • 12 kørelektioner på vej
 • 4 lektioner i kravlegård
 • 1 lektion i mørkekørsel
 • 5 lektioner i køreteknik

Igen vil du kunne alt i alt få et billigere MC kørekort, hvis du kan bestå med minimum undervisning.

En kørekortuddannelse vil starte med teorilektionerne. Efter nogle få uger vil man så starte på et køreteknisk anlæg, hvorefter man skal ud og forsøge sig på rigtige veje. Din kørelærer vil være med dig på alle disse turer, så at der ikke sker nogen ulykker under optræningsperioden.


Kørekort priser

Prisen for at tage et kørekort på en køreskole er noget, som fastsættes af den enkelte skole. Udbuddet af køreskoler i Danmark er ganske stort, hvorfor du også vil være i stand til at kunne finde betydelige prisudsving fra den dyreste køreskole og ned til den billigste.

Typisk vil prisen for et Kategori B kørekort på en dansk køreskole ligge på mellem 9000 og op imod 13.000 kroner. Dette gælder hele pakken med teoritimer og kørsel på køreteknisk anlæg og rigtig vej.

De fleste køreskoler har nogle lovpakke priser (altså prisen for det mindste lovmæssige undervisningskrav), og mange mennesker kan også bestå en køreprøve blot ved at tage minimumskravet. Dog skal du altid spørge hvad prisen pr ekstra køretime er, da du ikke kan være sikker på at bestå køreprøven første gang.

Hvordan virker Hentpriser?

Vælg kategori, og indtast din opgave

Fagfolk byder ind på din opgave

Sammenlign tilbudene, og vælg det bedste